reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W co się bawić z dzieciaczkami?

reklama
Ja przy pierwszym dziecku też przewracałam różne ksiązki, czasopisma, miałam tego tony, ale teraz juz wiem, że to co w książce a w prawdziwym życiu to dwie inne bajki, więc teraz juz z tego nie korzystam

Ja przy pierwszym dziecku też przewracałam różne ksiązki, czasopisma, miałam tego tony, ale teraz juz wiem, że to co w książce a w prawdziwym życiu to dwie inne bajki, więc teraz juz z tego nie korzystam

ale co przeczytalas, to twoje i juz cos tam wiesz, sumienie tez spokojne :tak::-D

ale dużo się różniło, przez pewien czas miałam nos w książce i każdego dnia sprawdzałam czy moje dziecko pasuje do tego schematu.
Dałam szybko spokój bo zaczęłam wariować:tak:

a ja pmietam jak dzis dzien, a raczej noc, gdy odeszly mi wody plodowe wczesniej tez nazytalam sie ksaizek i gazet jak maniaczka, a jak przyszlo co do czego, to musialam jecze raz szybko sprawdzic, czy to to i co robic, bo mialam pustke w glowei.

po urodzeniu to tylko cxytalam poradniki o zasypianiu, bo to julitki odwieczny problem.

poza tym czasem zajrzalam do takich broszurek ze szpitala, co powinno dziecko umiec wdanym miesiacu i tyle mojego edukowania sie. reszta to wiedza z zycia lub forum

ja przy Oli to też co chwile kupowalam gazety tj. Mamo to ja, Rodzice itp.mialam popożyczane ksiązki a teraz to ja niepamiętam kiedy jakąś gazete taką kupilam:no: przy pierwszym dziecku tak jest

Popieram ze przy pierwszym dziecku czyta sie wszystkie poradniki ktore wpadna w rece.Ja juz nie czytam i maciezynstwo lepiej mi wychodzi teraz niz za pierwszym razem:tak:

reklama
to prawda i jestem odważniejsza i bardziej wyluzowana:tak::tak:
oj a mi się wydaje że przy oli bylam bardiej odważniejsza i wyluzowana :tak:Ola już w wieku naszych szkrabów pila zwykle mleko z kartonu a Mateuszek napewno do ukończenia 2 roku życia będzie na mleku modyfikowanym:tak:

Do góry