reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Myślę że może dzięki witaminom i DHA ten okres wreszcie się normuje - przychodzi regularnie, jest krótszy 🤔🤔🤔
Bardzo możliwe, suplementujemy też po to zeby ta rownowaga hormonalna i wiraminowa była.
Ja miałam skąpe miesiączki, ale po styczniowym biochemie zaczęły się bardziej obfite, nie mam tu na myśli takich, jak tu czasem opisujecie, bo ostatni raz przeciekłam chyba w liceum, ale tak ogólnie więcej krwi jest. Z reguły 4 maks 5 dni u mnie. Zawsze kończy się taką brązową wydzieliną właśnie.
Mam też nadzieję, że to normalne raczej i nie ma wpływu na utrzymanie przyszłej ciąży.

reklama
Mnie cos dzisiaj tknelo i zrobilam cyfrowy clearblue. Buzka miga. Ostatnio tak migala przez 6 dni i tylko mnie wkurwiala 😁 Wiec mysle, ze pora zaczac sikanie. Slubny przytatarzyl wczoraj z kwiatami, obiad zrobil, dzisiaj jak sie obudzilam nie myslalam o adwokacie. No, jakby nie mam wymowek 😂

U mnie też 3dpo ale staram się to olewać, a mój mąż wspaniałomyślnie mnie już pyta czy dziecko jest.
Oczywiście, że jest. Nawet wąsa zapuściło na znak sympatii do ojca.
wtf GIF
Sikam 🤣🤣🤣🤣🤣

reklama
Do góry