reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Nie było seksów na sianie, nie było czasu no i wszyscy się kręcili w koło i nie było jak czmychnąć po drabinie 🫣
Idę robić owulaka, ciekawe czy coś inaczej niż wczoraj będzie, nie wklejam w aplikacje bo nie ogarniam jej za bardzo, nie umiem w te internety tak dobrze 😁 ewentualnie mamy Komisję Kreskową od oceniania 😆😆

reklama
Coś tu dzisiaj cicho 🤔 jak tam wam drogie panie minął ten cudowny dzień? 🙂
I bardzo dobrze ! 😂 Niech będzie jeden dzień luźniejszy na zrobienie innych rzeczy w domu 😂

A dzień minął dobrze, byłam dzisiaj u tego ginekologa w Czechach, to Wam potem opiszę co i jak.
No i dziś robiłam pranie sukienek już na lato, bo upały już są i farbowałam w końcu włosy 😍

I bardzo dobrze ! 😂 Niech będzie jeden dzień luźniejszy na zrobienie innych rzeczy w domu 😂

A dzień minął dobrze, byłam dzisiaj u tego ginekologa w Czechach, to Wam potem opiszę co i jak.
No i dziś robiłam pranie sukienek już na lato, bo upały już są i farbowałam w końcu włosy 😍
Też właśnie farbowałam, już zmylam farbę z włosów i brwi o suszę włosy 😆 jaki kolor?

U mnie intensywnie, ale dziś jakoś się kiepsko czuję, raz że jestem śpiącą cały dzień, jakaś osłabiona, to jeszcze pogoda się właśnie zrypała więc pewnie dlatego tak sie czuję 🤐
Zaraz siadam coś obejrzeć, ale nie wiem jeszcze co 😃
W klimatach dzieciowych, ale trochę creepy polecam Opowiesc podręcznej. Jeden z lepszych seriali w moim życiu. Teraz akurat finałowy sezon. Zatopiłam się w tym wymyślonym świecie Gilead, gdzie wykorzystują płodne kobiety do swoich celów. Przerażajace i wciągające jednocześnie.

O ja jutro muszę farbować przed wyjazdem na delegacje, bo takie nijakie już są. Dobrze, że zmotywowałaś 👌

reklama
Też właśnie farbowałam, już zmylam farbę z włosów i brwi o suszę włosy 😆 jaki kolor?
Ja brunetka, farbuje na czekoladowy brąz 😁 tzn naturalna to szatynka z siwymi włosami, więc maks co 3 msc muszę farbować włosy, bo odrosty mam już mocno siwe, a 30 lat dopiero na karku 🤭 ale u nas to genetyczne w rodzinie, pierwszy siwy włos miałam w wieku 21 lat.

Do góry