reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Dziewczyny widzę kolrjna osoba nie pije kawy, czy to w wyniku zaleceń lekarskich? Ja pije 3-4 małe lungo czarne codziennie ..
Nie, nie! Ja piłam rozpuszczalna i od dłuższego czasu jakoś tak miałam po kawie ciężko na żołądku, któregoś razu koleżanka mi przyniosła 3 paczki inki bo ona nie lubi i tak się wkręciłam, że ona mi już smakuje jak moja rozpuszczalna, bo pije z mlekiem, no i tak zostało 😊

Nie no ja wiem, ale ciężko mi się czyta jak ktoś z każdej strony wszystkiego się dopatruje bo zaraz będzie udzielać się to też mi. A że ja nie testuję wcześnie np. w tym 8dpo to też muszę wytrzymać dłużej bo cały tydzień. 😵‍💫

Staram się obecnie wcale nie myśleć czy ta ciąża może być czy nie.
Z resztą szczerze to mam presję z każdej strony - męża, teściów, rodziny swojej, już nawet dalsza rodzina mnie dopytuje że to co z tym dzieckiem, w pracy nawet mój własny szef mi rzuca hasełka, że jakie to macierzyństwo wspaniałe jest. 🙃

Smacznej kawy bo też piję. 😀
Rozumiem, no ja sama bym chętnie testowała zaraz po owulacji, ale w tym mies się wstrzymam do 20 najprędzej...
Także ja też jeszcze mam 13 dni do testowania, cała wieczność 😄

reklama
Do góry