Paula. sz
Fanka BB :)
Jak ty to zrobiłaś?Chłop wściekły, zatrzasnęłam kluczyki w aucie. Zapasowe 150 km dalej. Ja pierdole
Mój mąż na szczęście jest mechanikiem i mam patent na otwieranie auta .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak ty to zrobiłaś?Chłop wściekły, zatrzasnęłam kluczyki w aucie. Zapasowe 150 km dalej. Ja pierdole
Nie, nie! Ja piłam rozpuszczalna i od dłuższego czasu jakoś tak miałam po kawie ciężko na żołądku, któregoś razu koleżanka mi przyniosła 3 paczki inki bo ona nie lubi i tak się wkręciłam, że ona mi już smakuje jak moja rozpuszczalna, bo pije z mlekiem, no i tak zostałoDziewczyny widzę kolrjna osoba nie pije kawy, czy to w wyniku zaleceń lekarskich? Ja pije 3-4 małe lungo czarne codziennie ..
Rozumiem, no ja sama bym chętnie testowała zaraz po owulacji, ale w tym mies się wstrzymam do 20 najprędzej...Nie no ja wiem, ale ciężko mi się czyta jak ktoś z każdej strony wszystkiego się dopatruje bo zaraz będzie udzielać się to też mi. A że ja nie testuję wcześnie np. w tym 8dpo to też muszę wytrzymać dłużej bo cały tydzień.
Staram się obecnie wcale nie myśleć czy ta ciąża może być czy nie.
Z resztą szczerze to mam presję z każdej strony - męża, teściów, rodziny swojej, już nawet dalsza rodzina mnie dopytuje że to co z tym dzieckiem, w pracy nawet mój własny szef mi rzuca hasełka, że jakie to macierzyństwo wspaniałe jest.
Smacznej kawy bo też piję.![]()
I 200 zł poszło się kochaćJak ty to zrobiłaś?
Mój mąż na szczęście jest mechanikiem i mam patent na otwieranie auta .
Kurde szkoda,że to Cię spotkało. Niepotrzebnie nerwowa sytuacjaA co najlepsze, tak się cieszyłam że tanio kupiłam na giełdzie serwis kawowy i obiadowy... No to z otwarciem już tak dobrze cenowo nie wyszłam
Te ceny takie są niestety.I 200 zł poszło się kochać
Drogo czy nie ale jak jest potrzeba to nie ma wyjscia. U mni PMS na pelnej i pada deszcz... plus po Waszej aktywnosci widze ze nie jest lepiej...Te ceny takie są niestety.
Mój mąż jak otwiera ,to mówi ile taka usługa kosztuję .tylko cena to 100zl .i tak krzywią się że drogo.
Mi okres tak dokucza,że mam dość.Drogo czy nie ale jak jest potrzeba to nie ma wyjscia. U mni PMS na pelnej i pada deszcz... plus po Waszej aktywnosci widze ze nie jest lepiej...