Dalej tak samo, niska wartość, za to podbrzusze daje znaki i piersi nabrzmiałe więc owulacja tuż tuż...To dawaj znaka to tam wysiusiałaś![]()
Gdybym ja tego testu nie zrobiła tylko np o 12 i o 15 to był totalnie ten pik przegapiła....pewnie jak w maju.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Dalej tak samo, niska wartość, za to podbrzusze daje znaki i piersi nabrzmiałe więc owulacja tuż tuż...To dawaj znaka to tam wysiusiałaś![]()
Ale działania były.Dalej tak samo, niska wartość, za to podbrzusze daje znaki i piersi nabrzmiałe więc owulacja tuż tuż...
Gdybym ja tego testu nie zrobiła tylko np o 12 i o 15 to był totalnie ten pik przegapiła....pewnie jak w maju.
Byly w czwartek i będą dziś, wczoraj nie było, a jutro nie wiem czy damy radę zobaczymy, musi starczyć....Ale działania były.
Niby 3-7 dc ale gdzies kiedys mignal mi sie post, ze caly cykl. Jak znajde to podesle. Mam nadzieje, ze to bylo o nac i nie rozerwie mi dupy.Dziewczyny które biorą/braly NAC, jak go brać i w jakiej ilości ?
A czekaj, Ty jesteś po owu? Bo nie pamiętam jak u Ciebie wygląda sytuacjaMnie to już brzuch ciągnie normalnie jak na miesiączkę ...
Aplikacja wogóle mi zmienia ciągle termin miesiączki według danych o owu, kiedy mam długą fazę lutealna...I teraz sama nie wiem któremu terminowi mam nawet wierzyć, staremu czy nowemu. Czy może wogóle mój brzuch chce okres już natychmiast, ale mam dopiero 16dc...
Jak dostanę teraz to ja już nie wiem, porażka.
A czekaj, Ty jesteś po owu? Bo nie pamiętam jak u Ciebie wygląda sytuacja
Nooo, dlatego już zaliczyliśmy co trzeba, mąż kazał się wgryzac Kazikowi (wtfPrzypominam, dzisiaj światowy dzień seksu![]()