Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję, że pytasz!
Już nie SikajDziękuję, że pytasz!ja fizycznie czuję się w porządku - w każdym razie nie rzygam.
Dalej się boję i myślę, że to szybko nie minie, ale staram się być dobrej myśli. Na becie byłam w piątek, to był 4 raz (16dpo) i wyszło 333,30. Na patyki sikam dalej, bo ładne kreski wychodzą.
![]()
Trochę coś tam czuję, ale bez dramatuJuż nie Sikaja cycki nie bolą?
Ja dziś zamówiłamJa dziś odebrałam z paczkomatu owulaki i oczywiście od razu nasikalam z ciekawościale nie dość, ze dopiero 10dc to jeszcze mocz rozcieńczony
ale u mnie jeszcze daleko do owu, na pewno minimum tydzień
![]()
To wyślij zdjęcie jak kreseczki teraz wychodząDziękuję, że pytasz!ja fizycznie czuję się w porządku - w każdym razie nie rzygam.
Dalej się boję i myślę, że to szybko nie minie, ale staram się być dobrej myśli. Na becie byłam w piątek, to był 4 raz (16dpo) i wyszło 333,30. Na patyki sikam dalej, bo ładne kreski wychodzą.
![]()
Ja przy owulacji w marcu i kwietniu też tak miałam. Nie mogliśmy za głęboko się kochać, bo całe podbrzusze mnie bolało.Tak mi daje w kośc podbrzusze, że nie ma opcji na naprawiwanie pralkizaraz wjedzie tabletka
![]()
To wyślij zdjęcie jak kreseczki teraz wychodzą![]()