loumarie
Fanka BB :)
Tak, ja ściągam skarpety tylko na nocto moje uzależnienie hahah
O Ty zbereźniku

Ja do seksu ściągam, ale śpię w skarpetkach.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, ja ściągam skarpety tylko na nocto moje uzależnienie hahah
No ba! Jest cośTak, testowałam. Wydaje mi się że coś tam przebija ale oddaje wam do oceny. Jutro rano powtórzę i zobaczymy.
Przepraszam byłam nie obecna przez weekend na forum. Spędzałam go na wyjeździe z mężem![]()
Haahha mój się śmieję że już przywykl, cała na golasa a skarpety na stopachO Ty zbereźniku
Ja do seksu ściągam, ale śpię w skarpetkach.![]()
Dziękuję że nie tylko ja to widzęNo ba! Jest coś
Haahha mój się śmieję że już przywykl, cała na golasa a skarpety na stopach![]()
Cos majaczyTak, testowałam. Wydaje mi się że coś tam przebija ale oddaje wam do oceny. Jutro rano powtórzę i zobaczymy.
Przepraszam byłam nie obecna przez weekend na forum. Spędzałam go na wyjeździe z mężem![]()
Ciepła macicaAle słuchaj, ponoć ciepła stopa = ciepła macica!![]()