reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Załączniki

• Screenshot_20250608-232610.png
    Screenshot_20250608-232610.png
    497,4 KB · Wyświetleń: 35
reklama
No ale wracając, nie wiem czy kurcze nie zrobić przerwy na wakacje. Niby bardzo chce ale z. Drugiej... W sensie wrócić do zabawy, bez spiny, testów... Będzie to będzie, nie to nie... Najwyzej od września wrócić do owulakow. Dopiero chwile walczymy z owulakami itp. ale widzę, że mnie to wyczerpuje, boje się wypić lampkę wina na uroczystości, zastanawiam czy ta kawa mi (nam) nie zaszkodzi... Eee... To miała być radość, a wychodzi sam stres...

No ale wracając, nie wiem czy kurcze nie zrobić przerwy na wakacje. Niby bardzo chce ale z. Drugiej... W sensie wrócić do zabawy, bez spiny, testów... Będzie to będzie, nie to nie... Najwyzej od września wrócić do owulakow. Dopiero chwile walczymy z owulakami itp. ale widzę, że mnie to wyczerpuje, boje się wypić lampkę wina na uroczystości, zastanawiam czy ta kawa mi (nam) nie zaszkodzi... Eee... To miała być radość, a wychodzi sam stres...
No to jak Ty masz takie podejście z tą lampką wina to Ty ześwirujesz kobieto. Może faktycznie lepiej sobie na razie odpuścić ?

Dziewczyny, niestety wczorajszy okazał się chujocieniem, ale jeszcze nie daje tego cyklu na stracony, czekam co będzie w następnych dniach.
Mąż właśnie wyjechał do pracy w delegację i popsikał się perfumami przed wyjazdem mnie w momencie zmdliło, do tego stopnia że musiałam otworzyć okno w pokoju żeby wywietrzyć…

Załączniki

• IMG_4833.jpeg
    IMG_4833.jpeg
    409 KB · Wyświetleń: 85
Dziewczyny, niestety wczorajszy okazał się chujocieniem, ale jeszcze nie daje tego cyklu na stracony, czekam co będzie w następnych dniach.
Mąż właśnie wyjechał do pracy w delegację i popsikał się perfumami przed wyjazdem mnie w momencie zmdliło, do tego stopnia że musiałam otworzyć okno w pokoju żeby wywietrzyć…
A ktory to dzien po owulacji?

reklama
Do góry