Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlaczego?I ja się witam w czerwcowym wątku. Dobrze się czyta wasze wpisy pełne entuzjazmu bo mój mnie gdzieś opuścił. Testować mam za 5 dni a w ogóle nie mam na to ochoty pierwszy raz od dawna..
Nasze starania trwają już ponad rok i jedyne co przeżywam co miesiąc to ogromne rozczarowanie (gdzie dookoła co chwilę dowiaduje się o nowych ciążach) i chyba siłą rzeczy w końcu przychodzi kryzys. Myślę, że ten miesiąc to ostatni cykl starań i zrobimy przerwę żeby wszystko sobie poukładać i zdecydować czy idziemy w głębszą diagnostykę czy cieszymy się tym co już mamy.Dlaczego?![]()
No ale jeśli pik był wczoraj, to przecież owu może być dzisiaj? Czy pochrzaniłam coś?Sprawdziłam teraz owulaka na próbce z naprawdę stężonego moczu to już spada tylko od rana i to całkiem mocno.![]()
No ale jeśli pik był wczoraj, to przecież owu może być dzisiaj? Czy pochrzaniłam coś?![]()
To ja miałam w maju max 0,37 a robiłam testy 3 razy dziennie...I nie wiem gdzie ten pik byłNie wiem kiedy był, bo ostatnio nie robilam testów... testowałam tylko 2 razy, w 5dc i 6dc. Wczoraj doczekałam się śluzu płodnego, ale nie miałam kiedy zrobić testu - a jak zrobiłam już dzisiaj rano to wyglądał słabo (jak w poprzednim cyklu, w 10dc to już było po peaku). Teraz zrobiłam z ciekawości czy będzie wzrost, ale już to co wyliczył mi premom (tam 0.43 TC ratio rano), to teraz spadło do 0.28 (z moczu dosłownie pomarańczowego)Musiało mi się piknąć w 8/9dc, więc jak w zeszłym cyklu.
To ja miałam w maju max 0,37 a robiłam testy 3 razy dziennie...I nie wiem gdzie ten pik byłpotem na drugi dzień 0,7, kolejny dzień 0,27 i już kolejne dni na poziomie 0,6...
Horienmedical dupiateA jakie miałaś testy? W sensie marki?