loumarie
Fanka BB :)
Czasem jak grzeje to kostki lodu sobie wkładam![]()
W kiepskich tak było.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czasem jak grzeje to kostki lodu sobie wkładam![]()
Oczywiście że będę zdobywaćCudownie powiem Cinic mi lepszego się nie przytrafiło jak moje ograniczenie mózgowe
.
Też tego nie rozumiem, po co zdobywać sympatię w internecie ? Ale co tam , zdobywasz dalej rozumiem ?![]()
Zastanawiam się tylko, czy ovitrelle nie zafałszuje. EhhMyślę ze jak najbardziej jest sens, zawsze badanie z krwi jest bardziej wiarygodne niż sikanie na testyJa teraz jestem 11 dpo testy negatywne, czekam też do czwartku co będzie i pójdę na bete.
Trzymam kciuki![]()
Zawsze jak jest jakaś gównoburza to mam na ripostę odcinek z KiepskichW kiepskich tak było.![]()
To ja tak mam odkąd pamiętam . A później słyszę " dobra jutro chce już spać "A to mi czesto sie przypomni cos na temat, o ktorym wczesniej rozmawialismy. To slysze tylko takie senne „A ty jeszcze o tym…”![]()
Mój mnie przez gadulstwo jak wyciszonego radia słuchaTo ja tak mam odkąd pamiętam . A później słyszę " dobra jutro chce już spać "
Albo " nie mogłaś sobie w dzień o tym przypomnieć "![]()
4dc i taka krecha?U mnie dziś 4dc a owulak wygląda tak.
Dzisiaj dotrą do mnie te z easyhome to sobie porównam bo tym jednak trochę nie ufam.
Mam podobną sytuację z tym wychowawczym- bo albo ciąża (oby) albo się zwyczajnie zwolnie i później poszukam innej pracy bo tam jest ostatnio taka rotacja wśród dziewczyn i kołchoz,że szok
![]()
Co kuwa ja mam rzec? U mnie dziś owuJeny jak mi się dłużą te dni…. Dzisiaj 6/7dpo. W czwartek chce iść na betę i progesteron ale nie wiem czy to nie za wcześnie. W piątek niezbyt mogę, a w sobotę to boję się że wyniki dopiero w poniedziałek i do tego czasu oszaleję. W czwartek 12 dzień po ovi. Jest to jakikolwiek sens? Czy raczej strzał w kolano? Ekspertki poradźcie coś