reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Nie wiem, nie wiem co myśleć. Czuję się tak podłamana. Bo progesteron jak na okres ale to kreska, dwie kreski były no były
Były bez wątpienia, bez dopatrywania się przecież. Coś to dziwne. Wiem jak się czujesz, ale też nie można tego tak zostawić, bo będziesz tylko bardziej rozżalona. Po pierwsze to CIę tulam, bo wiem jak to jest kiedy chce Ci się wyć w pracy, a nie możesz! 💜 Po drugie ja na pewno nasikałabym na jeszcze jeden test - może kup tej firmy co rano + jakiejś innej? A potem pod rozwagę powtórzenie bety gdzie indziej w zależności co pokażą testy. Co sądzisz?
Pamiętaj, że nie jesteś sama, jesteśmy w tym z Tobą, Kochana!!!! ❤️‍🩹

reklama
Nie wiem, nie wiem co myśleć. Czuję się tak podłamana. Bo progesteron jak na okres ale to kreska, dwie kreski były no były
Ja mam pewną teorię, ale to trochę wróżenie. W każdym razie chodzi mi o to, że jak w zeszłym miesiącu miałam biochem, byłam rano na becie, która wyszła 3 czy 5 już nie pamiętam (była spadkowa) a testy tego dnia nawet po południu wychodziły pozytywne, nawet taki o czułości 25. Też to było dla mnie mega dziwne, ale może przy biochemie jakoś to inaczej wygląda? Tak samo @Paula. sz miała cienie na testach przy becie praktycznie zerowej. Oczywiście to tylko takie moje gdybanie.
A Ty robiłaś jakieś testy oprócz tego 8dpo?

Ja mam pewną teorię, ale to trochę wróżenie. W każdym razie chodzi mi o to, że jak w zeszłym miesiącu miałam biochem, byłam rano na becie, która wyszła 3 czy 5 już nie pamiętam (była spadkowa) a testy tego dnia nawet po południu wychodziły pozytywne, nawet taki o czułości 25. Też to było dla mnie mega dziwne, ale może przy biochemie jakoś to inaczej wygląda? Tak samo @Paula. sz miała cienie na testach przy becie praktycznie zerowej. Oczywiście to tylko takie moje gdybanie.
No kurczę, ciekawa obserwacja, nigdy się nie zastanawiałam w tę stronę. W sumie zawsze człowiek tylko brał pod uwagę, że beta najpierw wyjdzie z krwi, potem w moczu, ale ciekawe jak z wypłukiwaniem. Chociaż mam nadzieję, że to nie dotyczy @Eveline.eve - luźno myślę.

U mnie beta była nie całe 4 w dniu okresu test jeszcze ciemniejszy więc cholera wie co to było. Gin obstawiał biochem .
Nagle zrobiłam się super płodna że jak nie było ciąży to teraz poronienie potem biochem .
Mam nadzieję że następna ciąża będzie zdrowa.

Kiedy Wam najszybciej po owu wychodził pozytywny test? Od którego dnia zwykle testujecie? Sama nie wiem kiedy zacząć... Jednej strony chce jak najszybciej ale z drugiej białe testy są smutne i dolujące...

Czy to nie powinno już znacznie spadać?
Jak tak dalej pójdzie to będę miała 3 pik 😏😒
Screenshot_20250609_134426_Premom.jpg

reklama
Do góry