reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Ja też nie ogarniam co tu się dzieje 🤪 objawy jak na ciążę... zglupiałam. Biochem? Może nieudana implantacja... a co jak pozamaciczna? Zrobiłam innej firmy bo kupiłam dwa opakowania. W jednym te cienkie były dwa, na drugim też była kreska. Tu miałam mało siuskow. Czy ja jestem nienormalna ale ja widzę ten cień

Załączniki

• 20250609_132304.jpg
    20250609_132304.jpg
    271,7 KB · Wyświetleń: 101
reklama
Ja też nie ogarniam co tu się dzieje 🤪 objawy jak na ciążę... zglupiałam. Biochem? Może nieudana implantacja... a co jak pozamaciczna? Zrobiłam innej firmy bo kupiłam dwa opakowania. W jednym te cienkie były dwa, na drugim też była kreska. Tu miałam mało siuskow. Czy ja jestem nienormalna ale ja widzę ten cień
Akurat tutaj ja nie widzę, no ale cholera na tamtym z rana to przecież ślepy by zobaczył.

reklama
Do góry