dzika_wiśnia1995
Zaangażowana w BB
A ja ostatni tydzień w tej pracy, potem wakajkiJa musze wyjść![]()

Jak wrócę do domu to owu zrobię, dziś 17dc ale od kilku dni kreska taka sama
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja ostatni tydzień w tej pracy, potem wakajkiJa musze wyjść![]()
U mnie na szczecie z gorki, teraz tylko czekać...A ja ostatni tydzień w tej pracy, potem wakajkiznaczy się nie wiem co potem zrobię ze swoim życiem.
Ja musze wyjść![]()
A ja ostatni tydzień w tej pracy, potem wakajkiznaczy się nie wiem co potem zrobię ze swoim życiem.
O matko. Ale ta kreska była naprawdę… co za chujowy test. Chujowy. Tulę cię bardzo mocno.Nic aparat nie wychwycił, do tego progesteron 3.5
Dostałam obuchem w łeb, serio. Nawet nie wiem co pisać co powiedzieć. Co ja do cholery szczam ze mi każdy test nadzieję robi. Nawet popłakać się nie mogę bo jestem w pracy
O wowCzy to nie powinno już znacznie spadać?
Jak tak dalej pójdzie to będę miała 3 pikZobacz załącznik 1707108
No dej spokoj, owulacja z 3 jajnikaO wowja nie wiem co się i Ciebie dzieje z tymi testami
![]()