reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
A mnie dzisiaj ugryzła osa przy ściąganiu prania 🙄na szczęście nie jestem uczulona a użądliła mnie w ramię i mnie ręką bolała od pachy do łokcia 🙄

Owu według apki za dwa dni,testy lh jaśniutkie także pewnie będzie później. Jestem ciekawa czy uda się starego zaatakować trochę częściej 😆🫣

A co do dwóch ,jakby pików - nie wiem czy dobrze pamiętam ale ,gdy sprawdzałam sobie testami lh w listopadzie 23r to też miałam wrażenie,że dwa razy w przerwie kilkudniowej była ciemna kreska drugi raz - ale nie mam żadnego zdjęcia tych testów (kiedyś przyklejałam je do notesu) a w grudniu była ciąża (ektopowa)

Ja dzisiaj mam 12dc. Kreska ciemniejsza niż wczoraj więc powoli do przodu. Według premom owulacja w piątek w 16dc, ale wątpię, pewnie będzie później.

Załączniki

• Screenshot_2025-06-09-15-45-12-09_c117003b601ff3debd1e6b91429968c5.jpg
    Screenshot_2025-06-09-15-45-12-09_c117003b601ff3debd1e6b91429968c5.jpg
    59,9 KB · Wyświetleń: 41
Ja dzisiaj mam 12dc. Kreska ciemniejsza niż wczoraj więc powoli do przodu. Według premom owulacja w piątek w 16dc, ale wątpię, pewnie będzie później.
No właśnie nie wiem jakie macie odczucia co do premom ale ogólnie jeśli chodzi o mnie to jako kalendarzyk sam w sobie jest słaba. Do wrzucania testów ekstra. Ale mimo że wprowadzam tam dane dobre pół roku, mam regularne cykle i zawsze owulację w 10/11 dc to aplikacja przewiduje mi owulację i okres zawsze później. Ciekawe z czego to wynika.

No właśnie nie wiem jakie macie odczucia co do premom ale ogólnie jeśli chodzi o mnie to jako kalendarzyk sam w sobie jest słaba. Do wrzucania testów ekstra. Ale mimo że wprowadzam tam dane dobre pół roku, mam regularne cykle i zawsze owulację w 10/11 dc to aplikacja przewiduje mi owulację i okres zawsze później. Ciekawe z czego to wynika.
Ja jak wrzucam testy to ta owulacja w kalendarzyku się ciągle zmienia, w maju całkiem źle podała bo tego piku nie złapałam, teraz mam na dziś więc idealnie po testach obliczyła..

Ja jak wrzucam testy to ta owulacja w kalendarzyku się ciągle zmienia, w maju całkiem źle podała bo tego piku nie złapałam, teraz mam na dziś więc idealnie po testach obliczyła..
Tak tak po testach generalnie zmienia, ale chodzi mi o samo jej „przewidywanie” bez testów. U mnie to takie z czapy z porównaniem ze starym kalendarzykiem który mam i zawsze bez testów owu dobrze pokazuje kiedy będzie 😁

reklama
Do góry