reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Aplikacją przez to wszystko mi przesunęła owulacje na jutro, wiem że to papierki ale już mam dola, co się odwala 🫤
Wcale już na ten cykl nie liczę, kij wie kiedy ta owulacja bedzie, zaczynam ja czuć kolejny dzień, zwykle czułam jednego dnia i tyle, a teraz....😔
A śluz? Śluz jest jak krem nivea, lepki i do uja podobny 😡
No to śluz wskazywałby, że już po owu 🤔
Mnie się wydaje, że pik zaczął Ci się normalnie z pierwszym pozytywem i po prostu długo się utrzymuje. Gdyby nie ten jeden cout bledszy test po drodze to taka wersja by się składała według mnie

reklama
No to śluz wskazywałby, że już po owu 🤔
Mnie się wydaje, że pik zaczął Ci się normalnie z pierwszym pozytywem i po prostu długo się utrzymuje. Gdyby nie ten jeden cout bledszy test po drodze to taka wersja by się składała według mnie
U mnie nie ma co patrzeć na śluz, bo ja nie mam żadnego białka jaja, ja mam zawsze taki sam 🫣 dziś jest jakby go więcej, ale nic się nie ciągnie....za to zaraz tabsa wezmę takie mam bóle owulacyjne, te akurat znam doskonale 🤐

Ale pocieszam się czatem, taki właśnie mam śluz, dokładnie....

Eh idę czymś głowę zająć, cały czas mam poczucie, że za mało podzialismy...
Sorki, że wam truje..
Screenshot_20250609_182741_ChatGPT.jpg

Tak tak po testach generalnie zmienia, ale chodzi mi o samo jej „przewidywanie” bez testów. U mnie to takie z czapy z porównaniem ze starym kalendarzykiem który mam i zawsze bez testów owu dobrze pokazuje kiedy będzie 😁
No ale kalendarzyk rozkłada Ci według podanych danych, czyli długości cyklu itp. A przecież owulacja nie zawsze jest w ten sam dzień cyklu co miesiąc, więc jak ma Ci ona idealnie przewidzieć kiedy masz mieć owu skoro to jest ruchome co miesiąc. Chyba, że faktycznie co miesiąc masz dajmy na to w 15dc owu, to wtedy ok, ale raczej większość ma ruchome owulację.

No ale kalendarzyk rozkłada Ci według podanych danych, czyli długości cyklu itp. A przecież owulacja nie zawsze jest w ten sam dzień cyklu co miesiąc, więc jak ma Ci ona idealnie przewidzieć kiedy masz mieć owu skoro to jest ruchome co miesiąc. Chyba, że faktycznie co miesiąc masz dajmy na to w 15dc owu, to wtedy ok, ale raczej większość ma ruchome owulację.
Zdaję sobie z tego sprawę, ale nawet cykl mi wydłuża :) mimo że zawsze to jest 25 dni to okres przewiduje mi z opóźnieniem :) i tak co miesiąc mam owu 10/11 dc. W sumie w 11, w 10 zdażyło mi się raz :)

reklama
Do góry