reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Myślałam, że Ty już miałaś pierwszy okres po poronieniu .. Ale z tego co pisałaś to w czerwcu robicie przerwę i czekasz na okres i ponowne starania w lipcu tak ?

Odrobina krwi to może jakaś implantacja. Poczekaj jeszcze troszkę, okaże się. Lub zrób test rano 😉
No krwawienie po poronieniu to dla mnie nie okres.... było od 9 maja a teraz czekam na pełen cykl.
Chce zobaczyć w czerwcu czy wyłapie owulacje, mialo byc staranie dopiero w lipcu, ale wszystko zależy kiedy będzie okres. Jeśli za jakiś tydzień to będą starania już w czerwcu może. Zobaczymy.
Na razie nie czuje się na okres, wręcz przeciwnie śluz zalewa, w nocy sny erotyczne z moim mężem w roli głównej (jest w delegacji i tęsknię).
Także poprzestawiało się bardzo.

reklama
Mam wynik. Wiem, że dziewczyny miewały podobne, ale i tak nie wiem czy nie za niski jak na 12dpo zakładając, że to była szybka implantacja. Mam mętlik w głowie. Cieszę się, że urosła, ale i tak martwi mnie ta jaśniejsza kreska z dziś rana. Co myślicie?
IMG_7933.jpeg

Ostatnia edycja:
Mam wynik. Wiem, że dziewczyny miewały podobne, ale i tak nie wiem czy nie za niski jak na 12dpo zakładając, że to była szybka implantacja. Mam mętlik w głowie. Cieszę się, że urosła, ale i tak martwi mnie ta jaśniejsza kreska z dziś rana.
Zobacz załącznik 1705984
Ładny wynik:) teraz tylko za piękny przyrost trzymamy kciuki 🩷🩵🥰🍀
To jest bardzo wcześnie - implantacji się chyba nie da co do dnia obliczyć i wydaje mi się,że jest to bardzo dobry wynik jak na 12dpo. Teraz się nie przejmuj kreskami na teście tylko przyrostem 🫂

Hej dziewczyny ;) zastanawiałam się czy się zapisać. Po tym cyklu czeka mnie histeroskopia do tego w ostatnich dniach miałam dużo stresów. Raczej się nie będę łudzić, że coś z tego będzie ale nie szkodzi się przetestować razem z Wami. Proszę na zapisanie 9 czerwca :)

EDIT: Testowanie na 10.06 😚

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry