Przynajmniej po roboczym dniu nie trzeba nadrabiać kilkudziesięciu stron. Ostatnio nie wyrabiam z czytaniemChyba wszystkie działacie, że tak cicho.![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przynajmniej po roboczym dniu nie trzeba nadrabiać kilkudziesięciu stron. Ostatnio nie wyrabiam z czytaniemChyba wszystkie działacie, że tak cicho.![]()
Chyba wszystkie działacie, że tak cicho.![]()
No ja dzialam..kawe pije i jem ciastkoChyba wszystkie działacie, że tak cicho.![]()
Jak się posypią kreski pod koniec miesiąca to nasza szefowa @white_lotus nie nadąży z ich wpisywaniem![]()
Trzymam mocno kciuki, żeby wyszła z tego cało !!Plukanie żołądka, badania. Dochodzimy do siebiemoja walczącą bidulka
odsypiamy noc. Trzymajcie kciuki żeby było dobrze
![]()
A mnie od 18 tak zaczęło podbrzusze boleć i lewy jajnik, a teraz promieniuje aż na cały lewy bok brzucha, brzy boczkach, że owulacja pełna parą... Pik wyłapałam rano 8, ale możliwe, że w nocy miałam jeszcze większy ten pik i teraz zaczęły się bóle owulacyjne. Dzisiaj też działamy, bo w nocy możemy być owulacja lub jutro w ciągu dnia.No ja dzialam..kawe pije i jem ciastko
Dziś mnie tak jakoś owulacyjne brzuch bolał, ale to chyba nie 4 owulacja?
No ja dzialam..kawe pije i jem ciastko
Dziś mnie tak jakoś owulacyjne brzuch bolał, ale to chyba nie 4 owulacja?
Oby, bo na razie lipa z tymi kreskami, a zaraz połowa miesiącaJak się posypią kreski pod koniec miesiąca to nasza szefowa @white_lotus nie nadąży z ich wpisywaniem![]()