reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
My dzisiaj zaliczyliśmy rozgrzewkę 😁 jak się uda może wieczorem powtórzymy, bo dlaczego by nie. Moje libido istnieje tylko w okienku płodności co strasznie mnie irytuje, więc korzystam ile wlezie.
Tak bardzo bym chciała pod koniec miesiąca wysikać dwie kreski.. to by był najpiękniejszy prezent urodzinowy 🥹

No ja dzialam..kawe pije i jem ciastko 😅
Dziś mnie tak jakoś owulacyjne brzuch bolał, ale to chyba nie 4 owulacja?
A mnie od 18 tak zaczęło podbrzusze boleć i lewy jajnik, a teraz promieniuje aż na cały lewy bok brzucha, brzy boczkach, że owulacja pełna parą... Pik wyłapałam rano 8, ale możliwe, że w nocy miałam jeszcze większy ten pik i teraz zaczęły się bóle owulacyjne. Dzisiaj też działamy, bo w nocy możemy być owulacja lub jutro w ciągu dnia.

U mnie chyba w końcu okres raczy się pojawić, bo przy podcieraniu widziałam różowy śluz. Żel zamówiony, testy owulacyjne zamówione i niedługo będzie można znowu zacząć działać. Dobrze, że dzisiaj był taki ładny dzień, to trochę mi się głowa oczyściła, bo ostatnio czułam się już tak przygnębiona...

A co do tej prolaktyny, to fakt jest taki, że jak wcześniej dwa razy badałam, to zawsze miałam blisko tej dolnej granicy. I też czytałam, że ona tak się lubi wahać ze względu na różne czynniki, więc może dlatego mój wynik nie był dla lekarzy alarmujący. Teraz robię sobie listę badań, które muszę wykonać, to może prolaktynę też powtórzę dla świętego spokoju

reklama
Do góry