reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Ogólnie ja się nastawiam na ten czerwiec, aż jak pomyślę, to mnie mdli jak przed ważnym egzaminem...Mam nadzieje, ze się uda i za Was wszystkie też trzymam kciuki 😊
Trzymam kciuki za ciebie
1748864049037.png

Jestem dzisiaj 5/6 dni po owulacji i zaczynam wariować od analizowania każdego sygnału z ciała 🙈
Od owulacji temperatura trzymała się na poziomie 36.9, a dziś spadła do 36.5. Piersi mam nabrzmiałe od 2 dni, a dziś są dosłownie jak z ołowiu – mega ciężkie i bolesne. Do tego doszedł okropny ból kości krzyżowej – serio, ciężko mi nawet chodzić + senność.
Mam też bardzo dużo śluzu – biały, gęsty, klejący, taki jakiego wcześniej nie miałam. Dziąsła napuchnięte i bolące, co jest dla mnie totalnie nowe. No i najdziwniejsze: takie pulsowanie w okolicach macicy – coś jakby wewnętrzne drgania albo lekkie skurcze.

Czy któraś z Was miała coś podobnego na tym etapie cyklu i okazało się, że to ciąża? 🙏 Będę wdzięczna za każdą odpowiedź, bo już sama nie wiem, czy sobie wkręcam, czy coś się dzieje ❤️

Jestem dzisiaj 5/6 dni po owulacji i zaczynam wariować od analizowania każdego sygnału z ciała 🙈
Od owulacji temperatura trzymała się na poziomie 36.9, a dziś spadła do 36.5. Piersi mam nabrzmiałe od 2 dni, a dziś są dosłownie jak z ołowiu – mega ciężkie i bolesne. Do tego doszedł okropny ból kości krzyżowej – serio, ciężko mi nawet chodzić + senność.
Mam też bardzo dużo śluzu – biały, gęsty, klejący, taki jakiego wcześniej nie miałam. Dziąsła napuchnięte i bolące, co jest dla mnie totalnie nowe. No i najdziwniejsze: takie pulsowanie w okolicach macicy – coś jakby wewnętrzne drgania albo lekkie skurcze.

Czy któraś z Was miała coś podobnego na tym etapie cyklu i okazało się, że to ciąża? 🙏 Będę wdzięczna za każdą odpowiedź, bo już sama nie wiem, czy sobie wkręcam, czy coś się dzieje ❤️
Tak, ja. :-) Zapisuję dokładnie każde jedno ukłucie w tabelce. A nie ciągnie Cię do tego w nogach? ;-) Nie tak typowo w pachwinach, ale powiedzmy w udach? :D Zwróć uwagę :D Życzę Ci żeby to był kropek i się dobrze zagrzebał 🙃

Ostatnia edycja:
reklama
Hejo .
Mam wynik bety 3.87
Czekam na proga .
Ale to chyba pozostałości po tej becie sprzed 1.5 tygodnia .
Wtedy było 5 i testy negatywne.
Teraz nie wiem co to było.
Nie będę gdybac .
Czekam na okres ale to pewnie progesteron coś powie,kiedy łaskawie mnie odwiedzi.
Cały czerwiec będę na ławce pewnie siedzieć.
Za was trzymam kciuki.

Do góry