niezapominajka876
Fanka BB :)
Kompletnie nie dlatego pytałam czat GBT czy jeśli nie mam kreski na teście 2 dni przed okresem to jest szansa na ciążęCzujesz się okresowo?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kompletnie nie dlatego pytałam czat GBT czy jeśli nie mam kreski na teście 2 dni przed okresem to jest szansa na ciążęCzujesz się okresowo?
No dziwne, nie wiem co jest grane, jak nie dostanę jutro okresu to może zatestuje.No to dziwne z tym plamieniem. Tyle czasu przed miesiączką?
Jak ja Ci tego życzę Kochana!No dziwne, nie wiem co jest grane, jak nie dostanę jutro okresu to może zatestuje.
No właśnie, może nie dostanieszNo dziwne, nie wiem co jest grane, jak nie dostanę jutro okresu to może zatestuje.
Nie no bez przesady, test był biały jak moja dupa bez wakacji xd nie liczę na ciążę z tamtego cyklu, daje jeszcze 2 dni okresowiNo właśnie, może nie dostaniesz![]()
Trzymam kciuki za ciebieOgólnie ja się nastawiam na ten czerwiec, aż jak pomyślę, to mnie mdli jak przed ważnym egzaminem...Mam nadzieje, ze się uda i za Was wszystkie też trzymam kciuki![]()
Tak, ja. :-) Zapisuję dokładnie każde jedno ukłucie w tabelce. A nie ciągnie Cię do tego w nogach? ;-) Nie tak typowo w pachwinach, ale powiedzmy w udach?Jestem dzisiaj 5/6 dni po owulacji i zaczynam wariować od analizowania każdego sygnału z ciała
Od owulacji temperatura trzymała się na poziomie 36.9, a dziś spadła do 36.5. Piersi mam nabrzmiałe od 2 dni, a dziś są dosłownie jak z ołowiu – mega ciężkie i bolesne. Do tego doszedł okropny ból kości krzyżowej – serio, ciężko mi nawet chodzić + senność.
Mam też bardzo dużo śluzu – biały, gęsty, klejący, taki jakiego wcześniej nie miałam. Dziąsła napuchnięte i bolące, co jest dla mnie totalnie nowe. No i najdziwniejsze: takie pulsowanie w okolicach macicy – coś jakby wewnętrzne drgania albo lekkie skurcze.
Czy któraś z Was miała coś podobnego na tym etapie cyklu i okazało się, że to ciąża?Będę wdzięczna za każdą odpowiedź, bo już sama nie wiem, czy sobie wkręcam, czy coś się dzieje
![]()