RóżowaAura
Zaciekawiona BB
około 8/9 dni doBrzmi obiecująco, ile czasu do?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
około 8/9 dni doBrzmi obiecująco, ile czasu do?
11dc owulaki dalej bialutkie... Kurde nie powinno się cokolwiek już tam pojawić? Jakiś cień?
Też się trochę zdziwiłam tą bezpośredniościąA to ja się dziwiłam co ja tak szpetnie napisałam do @marietta2112 i jakieś niestworzone rzeczy wpisywałama to forum coś szwankuje...
Miałam w podobnym czasie podobne objawy i wczoraj (12/13 dpo) testy były białe.około 8/9 dni do![]()
A Ty robiłaś już betę hCG, czy tylko testy z moczu?Miałam w podobnym czasie podobne objawy i wczoraj (12/13 dpo) testy były białe.![]()
Robiłam betę w 10 dniu i było <0.20, od tamtej pory nie robiłam bety tylko sikanceA Ty robiłaś już betę hCG, czy na razie tylko testy z moczu?
Bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki, żeby to jednak była ciąża!Robiłam betę w 10 dniu i było <0.20, od tamtej pory nie robiłam bety tylko sikance
Dziś 31dc, ostatnio okres przyszedł w 31dc także czekam![]()
No to czerwiec jest nasz! Musi być!Nie no bez przesady, test był biały jak moja dupa bez wakacji xd nie liczę na ciążę z tamtego cyklu, daje jeszcze 2 dni okresowijajnik przestał mnie w niedzielę boleć
![]()
Swoją drogą nie przypuszczałam, że beta tak wolno spada..Pomylił mi się 3.87