Ja 20, wcześniej nie ma opcji...dziś 5dpo...A kiedy sikasz?
Zaczęło mnie boleć podbrzusze, może to piąta owulacja, bo ból identyczny

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 20, wcześniej nie ma opcji...dziś 5dpo...A kiedy sikasz?
U mnie to samoU mnie allegro i łóżka sypialniane
Albo " bo w media exoert taniej maaasz "![]()
Są na obu duszki...Odnoszę wrażenie, że coś widzę na tym Facelle ale znaaacznie delikatniejszego niż na tym easy at home. Ale nie znam się na facelle i nie wiem, może to jakaś linia fabryczna?
Najlepiej widzę to jak przerabiam zdjęcie na czarno białe.Więc dołączam wersję dla ślepych jak ja.
Kur... kto to widział takie zabawy.![]()
Ja 20, wcześniej nie ma opcji...dziś 5dpo...
Zaczęło mnie boleć podbrzusze, może to piąta owulacja, bo ból identyczny![]()
Witaj koleżanko w doli i niedoli...Spoko.
Ja od 5dpo tez w tym cyklu cierpię więc rozumiem.![]()
Ja miałam pik wczoraj, a bóle jajników i śluz 3dni temu.. dzisiaj teoretycznie owulacja, a mnie tam raz zabolało coś. Też mnie to zastanawia i trochę martwi bo test był ładny.Ja dziś wylapalam pik, ale mam rozkmine bo sluz taki płodny, skończył się wczoraj. Od dzisiaj już bardziej biały, gęsty. Teraz się zatanawism jak to jest z tym śluzem, owulację a pikiem...
Ja myślę że jeszcze trochę kreska mi ściemnieje i jutro już będzie po peaku. Wtedy jakoś się zapisze na testowanieMialam 23.06 ale będę musiała później, nie wiem, może 27.06?
Widzę, że mamy nowe owulaki super wybarwiające się, bardzo podobnie do dom.lab.Chyba faktycznie dają radę![]()