Eveline.eve
Fanka BB :)
A kto zakłada lipcowe?
Jaki był rokłazd jazdy?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A kiedy wyniki? Dziś czy jutro?Ale ekipa się zebrała w tym labo.
Jedna kobieta złoszcząca się, że kobiety w ciąży mają szybsza kolejkę bo to niesprawiedliwe i ciaza to nie choroba a spędziła najwięcej czasu w gabinecie. Hipokryzja much.
Pani w gabinecie mnie zaczepia i mówi, a to Pani w ciąży skoro badanie beta hcg? Mówię no nie wiem, właśnie chcę sprawdzić.
Pani do mnie mówi, no to jak... mamy trzymać we dwie kciuki że tak? Mówię no trzymać trzymać czas najwyższy!![]()
A kiedy wyniki? Dziś czy jutro?
Są wolne, akurat ten cały pracujący
Każdy weekend masz pracujący czy zdarza się jakiś wolny?
Wiesz, patrząc na Twoje testy to jestem przekonana, że beta będzie pozytywnaSzczerze to krążę wokół tych testów i taka jestem zdziwiona.
Mam bardzo ciemną łazienkę i już tam dzisiaj rano widziałam te kreski, a jakoś byłam przekonana, że jak wstanę dzisiaj to nie będzie nic...
Cały czas mam poczucie, że może one wyparują albo coś z tych testów.Albo że ta beta wróci negatywna (tak, wiem to głupie bo prędzej wyjdzie w krwi niż w siuśkach)
Mam takie samo przeczucieWiesz, patrząc na Twoje testy to jestem przekonana, że beta będzie pozytywnajakoś tak mimo tych historii tutaj
Kochana piąteczka, ja idę na 2 h tylko bo muszę gościa przełożyć z apartamentu do apartamentu i do domu, ale już się nam przekładają plany w czasiez bo skoncze pewnie o 12, a dziś plan na jeziorkoDziś tak pięknie na dworze a ja kisne w pracy![]()
Ja niestety kończę o 19Kochana piąteczka, ja idę na 2 h tylko bo muszę gościa przełożyć z apartamentu do apartamentu i do domu, ale już się nam przekładają plany w czasiez bo skoncze pewnie o 12, a dziś plan na jeziorko
Tymczasem mijam takie widoczki
Zanudzę was palmami, ale ciągle się zachwycamZobacz załącznik 1708079