reklama
loumarie
Fanka BB :)
Jak myślicie, jutro też robić próg czy już samą betę?
W ogóle się zastanawiam bo jak zrobię we wtorek, środa czekanie, czwartek święto więc w święto nie zrobię 2 przyrostu.
To robi jeszcze wtedy różnicę skoro w czwartek nie zrobię, czy zrobię już w piątek czy sobotę?
Bo musiałabym się wyrwać z pracy w piątek a nie chcę za bardzo zostawiać pola do domysłów.
W ogóle się zastanawiam bo jak zrobię we wtorek, środa czekanie, czwartek święto więc w święto nie zrobię 2 przyrostu.

Bo musiałabym się wyrwać z pracy w piątek a nie chcę za bardzo zostawiać pola do domysłów.

olka11135
Jak myślicie, jutro też robić próg czy już samą betę?
W ogóle się zastanawiam bo jak zrobię we wtorek, środa czekanie, czwartek święto więc w święto nie zrobię 2 przyrostu.To robi jeszcze wtedy różnicę skoro w czwartek nie zrobię, czy zrobię już w piątek czy sobotę?
Bo musiałabym się wyrwać z pracy w piątek a nie chcę za bardzo zostawiać pola do domysłów.![]()
Szczerze mówiąc ja bym chyba zbadała we wtorek samą betę i dała sobie spokój.
Potem ewentualnie randomowo przed wizytą, żeby zobaczyć na co mogę liczyć
2 przyrost będziesz miała jutro, to po co czwartek? Ja bym na tydzień odpuściła i sprawdziła kolejne dwa wyniki w następnym tygodniu.Jak myślicie, jutro też robić próg czy już samą betę?
W ogóle się zastanawiam bo jak zrobię we wtorek, środa czekanie, czwartek święto więc w święto nie zrobię 2 przyrostu.To robi jeszcze wtedy różnicę skoro w czwartek nie zrobię, czy zrobię już w piątek czy sobotę?
Bo musiałabym się wyrwać z pracy w piątek a nie chcę za bardzo zostawiać pola do domysłów.![]()
kami1094
Ja robiłam proga z pierwszą betą, potem tydzień później i kolejnego będę robić jutro.Jak myślicie, jutro też robić próg czy już samą betę?

Według mnie miarodajne byłoby zrobienie w sobotę, ale też wiem, że ja bym tyle dni nie doczekała.
Z każdym przyrostem sobie obiecywałam, że to ostatni, a potem budziłam się rano w jakimś j*banym amoku i jechałam... nawet teraz w sobotę.

Edit: strategia @Lunaa09 ze zrobieniem jednego przyrostu i poczekaniem też jeż dobra, ale to niewykonalne np dla mnie

LadyStrejser
Za 20 złJa wracam do życia! Koniec okresu! Spokój do następnego miesiąca jeśli faktycznie ten cykl mi się wydłużył z 24 dni na 30. Tym razem odpuszczam ashwagande i wiesiołka. Nadal waham się czy zamawiać testy owu... dajcie link do tych konkurencyjnych bo już mi się zagubił
Ja wychodzę z założenia, że co ma być to będzie, o ile na za niskiego proga mamy wpływ, tak na betę nie..albo będzie ok, albo nie będzie, u mnie było ok a finalnie nie było i nic mi to sprawdzanie nie dałoJa robiłam proga z pierwszą betą, potem tydzień później i kolejnego będę robić jutro.
Według mnie miarodajne byłoby zrobienie w sobotę, ale też wiem, że ja bym tyle dni nie doczekała.
Z każdym przyrostem sobie obiecywałam, że to ostatni, a potem budziłam się rano w jakimś j*banym amoku i jechałam... nawet teraz w sobotę.Zrób tak, żebyś czuła się spokojna
Edit: strategia @Lunaa09 ze zrobieniem jednego przyrostu i poczekaniem też jeż dobra, ale to niewykonalne np dla mniemam okropny charakter pod tym względem.

loumarie
2 przyrost będziesz miała jutro, to po co czwartek? Ja bym na tydzień odpuściła i sprawdziła kolejne dwa wyniki w następnym tygodniu.
Jakoś zawsze mi się wydawało, że praktyka jest żeby to robić na 3 razy

Ale może sobie uroiłam.

kami1094
Zdaję sobie sprawę, ale jednak moja nadgorliwość wygrywa z rozsądkiem. Ja totalnie i absolutnie świruję nie wiedząc co się dzieje.Ja wychodzę z założenia, że co ma być to będzie, o ile na za niskiego proga mamy wpływ, tak na betę nie..albo będzie ok, albo nie będzie, u mnie było ok a finalnie nie było i nic mi to sprawdzanie nie dałodlatego dwa przyrost zrobiłam w odstępie tygodnia i później już nic.

reklama
kami1094
A jak to było u Ciebie?Ja wychodzę z założenia, że co ma być to będzie, o ile na za niskiego proga mamy wpływ, tak na betę nie..albo będzie ok, albo nie będzie, u mnie było ok a finalnie nie było i nic mi to sprawdzanie nie dałodlatego dwa przyrost zrobiłam w odstępie tygodnia i później już nic.