reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Jak myślicie, jutro też robić próg czy już samą betę?
W ogóle się zastanawiam bo jak zrobię we wtorek, środa czekanie, czwartek święto więc w święto nie zrobię 2 przyrostu. 😅 To robi jeszcze wtedy różnicę skoro w czwartek nie zrobię, czy zrobię już w piątek czy sobotę?

Bo musiałabym się wyrwać z pracy w piątek a nie chcę za bardzo zostawiać pola do domysłów. 👀

W ogóle się zastanawiam bo jak zrobię we wtorek, środa czekanie, czwartek święto więc w święto nie zrobię 2 przyrostu. 😅 To robi jeszcze wtedy różnicę skoro w czwartek nie zrobię, czy zrobię już w piątek czy sobotę?

Bo musiałabym się wyrwać z pracy w piątek a nie chcę za bardzo zostawiać pola do domysłów. 👀

Szczerze mówiąc ja bym chyba zbadała we wtorek samą betę i dała sobie spokój.
Potem ewentualnie randomowo przed wizytą, żeby zobaczyć na co mogę liczyć

2 przyrost będziesz miała jutro, to po co czwartek? Ja bym na tydzień odpuściła i sprawdziła kolejne dwa wyniki w następnym tygodniu.

Ja robiłam proga z pierwszą betą, potem tydzień później i kolejnego będę robić jutro. ☺️
Według mnie miarodajne byłoby zrobienie w sobotę, ale też wiem, że ja bym tyle dni nie doczekała.
Z każdym przyrostem sobie obiecywałam, że to ostatni, a potem budziłam się rano w jakimś j*banym amoku i jechałam... nawet teraz w sobotę. 😂 Zrób tak, żebyś czuła się spokojna 💜

Edit: strategia @Lunaa09 ze zrobieniem jednego przyrostu i poczekaniem też jeż dobra, ale to niewykonalne np dla mnie 😂 mam okropny charakter pod tym względem.

Ja robiłam proga z pierwszą betą, potem tydzień później i kolejnego będę robić jutro. ☺️
Według mnie miarodajne byłoby zrobienie w sobotę, ale też wiem, że ja bym tyle dni nie doczekała.
Z każdym przyrostem sobie obiecywałam, że to ostatni, a potem budziłam się rano w jakimś j*banym amoku i jechałam... nawet teraz w sobotę. 😂 Zrób tak, żebyś czuła się spokojna 💜

Edit: strategia @Lunaa09 ze zrobieniem jednego przyrostu i poczekaniem też jeż dobra, ale to niewykonalne np dla mnie 😂 mam okropny charakter pod tym względem.
Ja wychodzę z założenia, że co ma być to będzie, o ile na za niskiego proga mamy wpływ, tak na betę nie..albo będzie ok, albo nie będzie, u mnie było ok a finalnie nie było i nic mi to sprawdzanie nie dało 🤷‍♀️ dlatego dwa przyrost zrobiłam w odstępie tygodnia i później już nic.

Ja wychodzę z założenia, że co ma być to będzie, o ile na za niskiego proga mamy wpływ, tak na betę nie..albo będzie ok, albo nie będzie, u mnie było ok a finalnie nie było i nic mi to sprawdzanie nie dało 🤷‍♀️ dlatego dwa przyrost zrobiłam w odstępie tygodnia i później już nic.
Zdaję sobie sprawę, ale jednak moja nadgorliwość wygrywa z rozsądkiem. Ja totalnie i absolutnie świruję nie wiedząc co się dzieje. :( Nienawidzę nie mieć kontroli, ech... 🥲

reklama
A jak to było u Ciebie? 🤗

Do góry