loumarie
Fanka BB :)
Nie wiem czy wiecie, ale… Jak panu Dżipiti wrzucicie zrzut z premom to nawet Wam wyliczy kiedy seksy![]()
Mój mąż by był na to oburzony.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem czy wiecie, ale… Jak panu Dżipiti wrzucicie zrzut z premom to nawet Wam wyliczy kiedy seksy![]()
Why?Mój mąż by był na to oburzony.![]()
Złapał mnie kryzys zmęczenia. Powiem wam że nie mam siły. Sikam na testy tylko rano. Nie mam ochoty na seks. Poszłabym najlepiej spać a myśl że dziś TRZEBA mnie dobija. Eh. Niech to dziecko się pojawi proszędo tego ślub, wyprowadzka teściowej, koniec roku szkolnego. Wszystko naraz.
Mój to miał największą ochotę jak już miałam dawno po dniach płodnych, skurczybyk
Aaa w ta mańkeBo on chciał ciągle i nie mógł się pogodzić z kalkulacjami.![]()
KlasyczekMój to miał największą ochotę jak już miałam dawno po dniach płodnych, skurczybyk![]()
Czyli to jednak działa hahaOdpowiadając.![]()
19 lipca! Z wyprowadzki się cieszę, ale dokłada nam to pracy…Kiedy ślub?
A z wyprowadzki teściowej to zależnie od osoby można się cieszyć, chociaż ja na moją złego słowa nie powiem
Jesteś nauczycielką czy pociecha kończy rok szkolny?![]()
19 lipca! Z wyprowadzki się cieszę, ale dokłada nam to pracy…
Pracuję w szkole![]()