reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Ja mogę powiedzieć co zaobserwowałam w tak wczesnej ciąży czyli właściwie przed spodziewanym okresem, na pewno zmęczenie większe jak zwykle, dziwne klucia w dole brzucha, choć nie było tego dużo, piersi ciężkie i bolesne od owulacji...
A czy oprócz zmęczenia była też senność? Bo ja to wszystko mam (albo sobie wmawiam) ale cholerka cierpię na bezsenność gdzie zawsze przed okresem mogłabym spać i spać... Chyba że to jeszcze za wcześnie bo do okresu zostało 8dni

Nie wiem czy znacie te memy… - skąd Pani wiedziała że jest w ciąży? - bolał mnie ząb

Mnie właśnie boli 🤣🤣🤣🤣

(Nie sikałam, nie zamierzam, to żart ale ząb boli naprawde)
Zęby to moja zmora życiowa 🤐
Za 2 tyg idę wstawiać implant , zostawie najniższa krajowa za jednego zeba, ale!!! To już koniec, wszystko zrobione i spokój 😁

Tak senność też, ścinało mnie o 20....
No a ja właśnie mam problem z zasypianiem... Może ze stresu nie wiem,wczoraj wróciłam z pracy do domu po 12 godzinach ubita że myślałam że padnę na stojąco się umyłam, się położyłam i zonk z dwie godziny się kręciłam zanim zasnęłam mimo że bardzo byłam zmęczona i spać mi się chciało strasznie,dziwnie ogólnie się czuje ale się zastanawiam czy to tak jest moze po badaniu sono hsg

reklama
Do góry