Hermeneg
Fanka BB :)
Ojej, a przypomnisz ile macie zarodków?
Poza tym obecnie na pokładzie to jeszcze 5

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojej, a przypomnisz ile macie zarodków?
O kurczę to naprawdę niskie,ja badalam w kwietniu to mam 1.74 i myślałam że mam bardzo niskie poprzednim razem badałam 5 lat temu to miałam 2.42 ale w sumie to i zależne od wieku,a nie wiem ile ty masz lat,mi się wydaje z ja na swoje 34lata mam trochę niskie0.40, badane w kwietniu![]()
Z najwieksza przyjemnoscia@white_lotus - z racji, że w czerwcu raczej nie będę już robić bety więcej tylko biorę fakt taki jaki jest, to prosiłabym o serduszko![]()
O kurczę to naprawdę niskie,ja badalam w kwietniu to mam 1.74 i myślałam że mam bardzo niskie poprzednim razem badałam 5 lat temu to miałam 2.42 ale w sumie to i zależne od wieku,a nie wiem ile ty masz lat,mi się wydaje z ja na swoje 34lata mam trochę niskie![]()
To super wynik!![]()
Ja rok temu miałam 2.20 jakoś..O kurczę to naprawdę niskie,ja badalam w kwietniu to mam 1.74 i myślałam że mam bardzo niskie poprzednim razem badałam 5 lat temu to miałam 2.42 ale w sumie to i zależne od wieku,a nie wiem ile ty masz lat,mi się wydaje z ja na swoje 34lata mam trochę niskie![]()
To z tego poPoza tym obecnie na pokładzie to jeszcze 5![]()
Ale ja tez cos widzę na tych testachMój kupił mi test, pytajcie mnie a ja Was jąkas Vitam, bo ja tam widzę coś, chyba Linia parowania, mój twierdzi, że to lekko różowe jest... Ja już sama jestem głupia. Chyba go zaraziłam moja głupota. Idę na spacer...
Ja patrzyłam na te ich tabelki mniej więcej ile powinno być w danym wieku i jeśli o moje chodzi to te 5lat temu było spoko a teraz słabe jest,i moja Pani dr powiedziała że zrobi wszystko żebym w tym roku jeszcze była w ciąży....oby. chyba po kolejnym cyklu jak nic nie wypali wrócę do niej na stymulację kiedyś nam to pomogło może i teraz pomożeJa rok temu miałam 2.20 jakoś..
Myślę że jak na wiek mój to spoko..
O to trochę młodsza jesteś ode mnieJeszcze przez 5 miesięcy 33 lata będę miała![]()