reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
O kurczę to naprawdę niskie,ja badalam w kwietniu to mam 1.74 i myślałam że mam bardzo niskie poprzednim razem badałam 5 lat temu to miałam 2.42 ale w sumie to i zależne od wieku,a nie wiem ile ty masz lat,mi się wydaje z ja na swoje 34lata mam trochę niskie🙈
Ja rok temu miałam 2.20 jakoś..
Myślę że jak na wiek mój to spoko..

Ja rok temu miałam 2.20 jakoś..
Myślę że jak na wiek mój to spoko..
Ja patrzyłam na te ich tabelki mniej więcej ile powinno być w danym wieku i jeśli o moje chodzi to te 5lat temu było spoko a teraz słabe jest,i moja Pani dr powiedziała że zrobi wszystko żebym w tym roku jeszcze była w ciąży....oby. chyba po kolejnym cyklu jak nic nie wypali wrócę do niej na stymulację kiedyś nam to pomogło może i teraz pomoże

reklama
Do góry