Eveline.eve
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też właśnie się zastanawiam nad zakupem.Kupiłam wczoraj robot sprzątający od Xiaomi.
Ciekawa jestem jak się sprawdzi i na ile mnie i męża wyręczy.![]()
mam tak samo ! w mojej głowie mama tylko wiecznie sprzątała. Jestem jeszcze gorszaJa dziś wiozłam auto do mechanika, umyłam okna, zmieniłam zasłonki, zrobiłam 2 prania razem z ułożeniem w szafie (), odkurzyłam i umyłam całą chatę, kosilam trawę (a mamy koszenia na 3h) wyrwałam chwasty, zakupy na kilka dni bo przyjeżdża do nas szwagier z rodziną na tydzień (
) przy okazji umyłam lodówkę i szafki w kuchni, nie wiem skąd miałam dzisiaj tyle siły, gdzie ostatnio ograniczałam się tylko do sprzątania po jedzeniu, prania i odkurzania (podłoga to moja zmora) właśnie sobie nalałam zimne winko i zaraz idę spać, oby jutro też siły były
trochę jestem pedantką i powiem wam, że 10 lat temu nie rozumiałam mojej mamy czemu po pracy chodzi zła w domu, a teraz jestem gorsza od niej chociaż jeszcze nie wróciłam do pracy
![]()
Mnie przed okresem nigdy, ale w drugiej ciazy tak mnie napierdalala glowa, ze w swych zapedach i z dr Google doszlam do guza mozguAleż mnie głowa rozbolała... jak zawsze przed okresem, ***** mać![]()
Ja swojego kocham całym serduszkiem. To jest takie ułatwienie życia !Kupiłam wczoraj robot sprzątający od Xiaomi.
Ciekawa jestem jak się sprawdzi i na ile mnie i męża wyręczy.![]()
No pewnie, i zostaw mnie na lutówkach samą, chamico!Mnie też nie wykopujcie tak szybko, będę grzeczna- chciałabym się przykleić do marcówek jak powstaną bo ten 27 luty to taki termin już na granicy, granicy.
![]()
No właśnie nie, blady blady. Może uda mi się zrobić wieczorem jeszcze.Blady ale pozytywny tak? Że owu tuż za rogiem?
Tymczasem ja patrząca na swoją listę miliona zleceń z śla@white_lotus - z racji, że w czerwcu raczej nie będę już robić bety więcej tylko biorę fakt taki jaki jest, to prosiłabym o serduszko![]()
Mnie przed okresem nigdy, ale w drugiej ciazy tak mnie napierdalala glowa, ze w swych zapedach i z dr Google doszlam do guza mozgu![]()