Eveline.eve
Fanka BB :)
Ps coś sie przebija ale to owiane złą sława piłki. Bardzo kontrowersyjnePrzepraszam macie racje ..już uciekam..bo rzeczywiście się wciełam .nie w wątek..powodzenia dla Was wszystkich ..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ps coś sie przebija ale to owiane złą sława piłki. Bardzo kontrowersyjnePrzepraszam macie racje ..już uciekam..bo rzeczywiście się wciełam .nie w wątek..powodzenia dla Was wszystkich ..
Ty weź, bo ja mam na jutro pinkaPs coś sie przebija ale to owiane złą sława piłki. Bardzo kontrowersyjne![]()
Ja już też kupiłam pinki. Mam jeszcze te easy home, ale no…Ty weź, bo ja mam na jutro pinka![]()
No mam jednego ale dziś już bez sensu, rano sikne ale męczy mnie to, mam uraz do wszelkich testów owulakowych i ciążowych, będą mi się śnić po nocachPytasz dzika czy sra w lesie, lać na patyki!
To już wolę pinkiJa już też kupiłam pinki. Mam jeszcze te easy home, ale no…
Teraz przy biochemie w maju to 7-8dpo a za pierwszym razem niestety nie powiem, bo wtedy nie monitorowałam owulacji w żaden sposóbA w jakim momencie je miałaś pamiętasz?
Ja nie miałam nigdy, dlatego jakoś tak sceptycznie jestem nastawiona...
Sikaj jutro, może już coś będzieKurde..no nie ma narazie nic więcej..
Kiedy polecacie zrobić ten test? Jest sens jutro?
Ty weź, bo ja mam na jutro pinka![]()
Dziewczyny, zadań Wam pytanie niezwiązane, jeśli wykraczamy poza temat to olejcie i nieodpisujcie. Mój ma chrześnice, widział ją ostatnio na komunie, zadzwoniła JEJ MATKA, że zaprasza nas na 18. Zwykły obiad, (termin na totalnie nie leży ale cóż) no i pytanie: ile w koperte? Ja chciałam 1500zl, ale jego rodzice uważają, że 3-4tys. Minimum.. serio tyle się daje? Przecież to miesiąc pracy...
I mnie też na dniach.... Według wyliczeń powinnam mieć we wtorek i jakaś cichą nadzieję mam też że w tym cyklu się udaU mnie lada chwila owulka. Mam jakas nadzieje na ten cykl. Nie kupilam jeszcze owulacyjnych. Zobaczymy co czas pokaze...