reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Już nie wiem co przebadać, co robić. Za bardzo się nakręcam i stresuję. Jeszcze siedzę całe dnie w chacie bo mam pracę zdalną i na jednym monitorze ciągle czytam, analizuje wyniki itd. Pojechałabym na wakacje ale znów boję się coś zarezerwować, a co jak by się udało i szkoda aby wyjazd przepadł.
Zastanawiam się nad konsultacją z dietetykiem klinicznym, znalazłam parę fajnych dziewczyn na Instagramie - które rzekomo są takie super, i potrafią cuda zrobić. Ale może to tylko reklama.

Sama jestem jedynaczką i moja mama urodziła mnie w wieku 29 lat - co jak na tamte czasy w sumie dosyć późno. Zawsze chciałam mieć conajmniej dwójkę dzieci i być młodą mamuśka…
A myślicie o in vitro?

reklama
Cholera kupiłam w aptece test, nie było oznaczone jaka czułość...w domu sprawdziłam w necie a to 25 😏
Tak czy siak nasikalam, negatyw, choć czasem mignie mi duszek.Zobacz załącznik 1709272Zobacz załącznik 1709273
Wiem o jaki cień chodzi, ale na tych testach niestety kreski fabryczne są dość mocno widoczne, szczególnie jak się spojrzy po czasie. Chociaż jak patrzę z daleka to całkiem dobrze ten cień wygląda 🤔 będziesz powtarzać dziś wieczorem?

Pozwoliłam sobie zerknąć na Twoje poprzednie posty żeby nie zadawać tego irytującego pytania jakim jest "jak długo się staracie?" I widzę, że od maja ubiegłego roku 🫂
Co macie przebadane? Czy bierzecie pod uwagę wizytę w Klinice?

Czasem niestety życie weryfikuje nasze plany, jeśli potrzebujesz się wygadać, wyżalić to pamiętaj, że jesteśmy ❤️
Ogólnie to wyszło że mam pcos i niedoczynność tarczycy. Więc od lutego chodzę na monitoringi i mam cykle stymulowane clostilbegyt i ovitrelle. Wszystko ładnie rośnie i pęka.. ale dalej nic z tego.
Teraz w tym cyklu drożność i bez stymulacji. Nie wiem co potem moja lekarka wymyśli

Ogólnie to wyszło że mam pcos i niedoczynność tarczycy. Więc od lutego chodzę na monitoringi i mam cykle stymulowane clostilbegyt i ovitrelle. Wszystko ładnie rośnie i pęka.. ale dalej nic z tego.
Teraz w tym cyklu drożność i bez stymulacji. Nie wiem co potem moja lekarka wymyśli

Może drożność da jakieś odpowiedzi 🫂

A ja se siknęłam dzisiaj żeby zobaczyć czy moja seria easyhome będzie robić mnie w bambuko. I co ? Widzę ducha. Wspaniale. Muszę na dniach iść po jakieś pinki albo inne żeby potem nie mieć rozkminy i zbędnej nadziei.

reklama
Do góry