kami1094
Fanka BB :)
Bo się tak strasznie boję przez swoje wcześniejsze przejściaWątpię, jakoś ten test w 6 dpt przekreślił moje nadzieje na cokolwiek.
Myślimy, że tak! Skąd te wątpliwości u Ciebie?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo się tak strasznie boję przez swoje wcześniejsze przejściaWątpię, jakoś ten test w 6 dpt przekreślił moje nadzieje na cokolwiek.
Myślimy, że tak! Skąd te wątpliwości u Ciebie?![]()
Ty ! Ty mi tu afirmuj, żebym ja też miała jutro lub pojutrze dwie kreski na teście!!@niezapominajka876 ja afirmuję, że twój Kajtek też się tam wgryza!!! Ile dzisiaj dpo? 4? Jak się czujesz?
@sara.woj a u Ciebie kreska ewidentnie różowa, czekamy na rozwój sytuacji![]()
Kurde dziwne, że od 5 dni prawie takie same te kreski...Boli jajnik, śluz płodny a testy ledwo ledwo. Teraz nie wiem, kupić domowe laboratorium jeszcze do porównania czy nie. Mam wrażenie że slabo sie wybarwiaja albo będzie bezowulacyjnytym razem wykonuje zgodnie z instrukcją
![]()
Kuwa, kobitoTy ! Ty mi tu afirmuj, żebym ja też miała jutro lub pojutrze dwie kreski na teście!!Bo ja mocno liczę na ten cykl, czuję presję ze względu na pracę...
Bo się tak strasznie boję przez swoje wcześniejsze przejścia![]()
@Eveline.eve ja tak miewałam u siebie, tylko że ja używałam tych strumieniowych owulaków, których nikt tu nie używałKurde dziwne, że od 5 dni prawie takie same te kreski...
No jest to pierwsza ciąża z acardem, heparyną i wszystkimi tymi cudami, więc bardzo na to liczę... Ale to czekanie od wizyty do wizyty mnie dobija... Strasznie to trudne.Rozumiem
Mam nadzieję, że tym razem będzie dobrze!![]()
Jestem.nie mam czasu czytać i wypowiadać się.Czy @Paula. sz jeszcze jest z nami? Tak nieśmiało wywołam bo od ostatniego wpisu u nas cisza...![]()
Będzie trochę łatwiej jak poczujesz ruchy, wtedy będzie spokojniejNo jest to pierwsza ciąża z acardem, heparyną i wszystkimi tymi cudami, więc bardzo na to liczę... Ale to czekanie od wizyty do wizyty mnie dobija... Strasznie to trudne.![]()
Jestem.nie mam czasu czytać i wypowiadać się.
Mam tragedię w rodzinie siostra walczy o zycie z chłopakiem .
Jadąc na motorze pani zignorowała znak stop i wjechali w auto tzn wbili się.
Połamane kręgi szyjne
Odma płuc
Połamane zebra
Złamana ręka
Nogi Połamane
Siostra złamanie otwarte nogi
Połamane miednice
Nosy
Wiec jeżdżę codziennie do nich i nie mam czasu zakładać.
Peak miałam ale nie przykładam teraz uwagi czy się mogło udać