reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

No to ja właśnie zamówiłam testy owu i ciazowe 3...w czwartek mają dojść więc trochę na ostatni moment, bo po weekendzie może już być po owulacji 🫣
Ja muszę zamówić dzisiaj owulacyjne i jeszcze mi zostały ciążowe pinki 6sztuk, więc myślę, że mi wystarcza, najwyżej dockuoie w Rossmanie pinki. W tym cyklu postanawiam testować dopiero 10-11 dpo, nie wcześniej. Musi mi te 6 pinkow starczyć 😁

reklama
Czy to zwiastuje podwójne szczęście? 5 i 4 listna koniczynka znalezione pod rząd ❤️
Z chęcią się tym szczęściem z Wami Kochane podzielę 😍🍀

Załączniki

• 1000009527.jpg
    1000009527.jpg
    3,2 MB · Wyświetleń: 33
Nie przejmuj się, dla takich rzeczy nie warto robić przerw w staraniach, co ma być to będzie. Moje motto co ma nas spotkać to nas nie ominie. Ja mam umowę do przyszłego tygodnia 🤣🤣 a więc żyję chwilą
No ale jak masz umowę do przyszłego tygodnia to potem Ci przedłużają pewnie co nie ? A ja całkowicie będę musiała zmienić pracę. W sensie tą która mam to mam tak przejściowo. Do zawodu nie wracam, bo u mnie w mieście nie ma wolnych miejsc ( kosmetyczka jestem ) i czekam aż w styczniu skończę egzaminy zawodowe , bo będę kończyć 2,5 letnią szkołę i będę mieć nowy zawód Technik Elektroradiolog i w tym zawodzie chce już pracować.
Miałam to tak zaplanowane, że w zeszłym roku zachodzę w ciążę i macierzyński akurat skończy mi się kilka msc po skończeniu szkoły. Wyszło jak wyszło. Na razie ciąży brak, w styczniu kończę szkole i dopiero po macierzyńskim będę szukać pracy w nowym zawodzie.

reklama
Tak mnie brzuch boli jak autentycznie na okres🤢 pracuje zdalnie i biegam co chwilę na siku a mąż na kanapie leży i pyta co ja tak posikuje co 5 min. Od owulacji non stop bol brzucha na dole, nie chce się nakrecać a jednocześnie mam nadzieję 🤞
Ja tak na początku poprzednich ciąż ciągle posikiwałam, może do dobry znak

Do góry