Hermeneg
Fanka BB :)
Cześć 
Nadrobiłam wszystkie 13 stron
@sara.woj kreseczka jest jeszcze piękniejsza niż wczoraj
Beta i prożek równie piękne, tylko ta witamina D
tak jak pisała @Lunaa09 ja też polecam ibuvit D3. W 3 miesiące podniósł mi poziom z 20 kilku na 49 
@Gryfin Witaj w naszych skromnych progach
Rozgość się ale obyś nie musiała tu koczować nieqiadomo jak długo 
I oczywiście gratuluję obrony!

@kami1094 dziękuję Kochana, że pytasz
Czuję się chyba dość dobrze. Liczyłam się z tym, że to się nie uda za pierwszym razem. Swoje wypłakałam wczoraj a teraz poprawiam koronę i do przodu
Jak dobrze, że mamy jeszcze 5

@loumarie już zaciskam kciuki za piatkoqe pobranie

@93kora ja chcąc nie chcąc wiem o wszystkich takich rzeczach bo mój mąż się bardzo interesuje astronomią. Nie zliczę ile ma koszulek Nasa w swojej kolekcji a raz nawet zamawiał coś z ich oficjalnego sklepu że Stanów jeśli dobrze kojarzę

@white_lotus ja ufam testom Facelle. Żałuję, że ich nie kupiłam bo teraz mam uraz do Pinków za brak

@Patii26 ja niestety nie widzę duszka ale chyba mi się już wzrok na starość pogarsza więc ro nie znaczy, że go tam nie ma!
@dzika_wiśnia1995 te Alaby są podstępne, ja wczoraj też do niego trafiłam. Trzeba być czujnym następnym razem
@Nicky95 przytulam za biel
ale 9 dpo to jeszcze bardzo wcześnie 
@Fati1998 trzymam kciuki niezmiennie, informuj

Nadrobiłam wszystkie 13 stron

@sara.woj kreseczka jest jeszcze piękniejsza niż wczoraj

Beta i prożek równie piękne, tylko ta witamina D

@Gryfin Witaj w naszych skromnych progach

I oczywiście gratuluję obrony!

@kami1094 dziękuję Kochana, że pytasz

Jak dobrze, że mamy jeszcze 5

@loumarie już zaciskam kciuki za piatkoqe pobranie

@93kora ja chcąc nie chcąc wiem o wszystkich takich rzeczach bo mój mąż się bardzo interesuje astronomią. Nie zliczę ile ma koszulek Nasa w swojej kolekcji a raz nawet zamawiał coś z ich oficjalnego sklepu że Stanów jeśli dobrze kojarzę

@white_lotus ja ufam testom Facelle. Żałuję, że ich nie kupiłam bo teraz mam uraz do Pinków za brak

@Patii26 ja niestety nie widzę duszka ale chyba mi się już wzrok na starość pogarsza więc ro nie znaczy, że go tam nie ma!

@dzika_wiśnia1995 te Alaby są podstępne, ja wczoraj też do niego trafiłam. Trzeba być czujnym następnym razem

@Nicky95 przytulam za biel

@Fati1998 trzymam kciuki niezmiennie, informuj