reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Dziwczyny trafi mnie tu zaraz… miałam testowa w pon, ale dziś mam jakieś dziwne plamienie i ból brzucha więc zrobiłam ten cholerny test…. Coś chyba widzę ale plamienie nadal jest… Czyżby kolejny Biochem się szykował 🤢😵‍💫😩
Który dpo? Rozbieraj i zobaczymy czy jest lekko różowy

reklama
Nie wiem czy bd widać ale faktycznie jak rozebrałam to ten cień cienia lepszy

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    2,6 MB · Wyświetleń: 64
Przykro mi 😔 a długo już się staracie jeśli mogę spytać? Ja dziś też 13dpo, ale nie testuje chyba już tylko czekam na 🐒 bo już mam bóle okresowe 😔
Ja właśnie póki co nie mam żadnych bóli okresowych, a zawsze mam 3 dni przed już takie lekkie.
Hmm, starania zaczęliśmy w grudniu, ale w styczniu i lutym musieliśmy zrobić przerwę ze względu na moje problemy zdrowotne, zaczęliśmy ponownie od marca i w marcu i kwietniu biochem, maj i czerwiec nieudany 🤷‍♀️ a starać mieliśmy się zacząć w zeszłym roku w czerwcu, ale ze względu na moje poprzednia pracę musielismy przesunąć starania...

reklama
Dziwczyny trafi mnie tu zaraz… miałam testowa w pon, ale dziś mam jakieś dziwne plamienie i ból brzucha więc zrobiłam ten cholerny test…. Coś chyba widzę ale plamienie nadal jest… Czyżby kolejny Biochem się szykował 🤢😵‍💫😩
Dla mnie jest ewidentnie kreska. Wiem, że dziewczyny mają różne opinie o Pinkach - akurat mnie te testy nigdy nie zawiodły. jak były białe to nie dało się dopatrzeć żadnej kreski, nawet po rozebraniu. Nie chcesz zrobić bety?

Do góry