reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Kurła, mi też wczoraj Pani pielegniarka w klinice powiedziala, że robią mi się zrosty 😱 a u mnie pobieranie krwi to zawsze masakra, np z lewej ręki praktycznie nigdy się nie udaje 🙄

reklama
Ja właśnie byłam na pobraniu krwi, teraz siedzę jak na szpilkach ;)
Facet mi powiedział, ze zaczynają mi się robić zrosty i bedzie coraz trudniej pobierać krew ;(
Ah... nigdy o tym nie pomyślałam, że mogą być takie skutki oddawania krwii a oddałam w życiu tyle krwii bo jestem zasłużonym honorowym dawcą
Kciuki! Wierzę, że będzie ok 😊

reklama
Kurła, mi też wczoraj Pani pielegniarka w klinice powiedziala, że robią mi się zrosty 😱 a u mnie pobieranie krwi to zawsze masakra, np z lewej ręki praktycznie nigdy się nie udaje 🙄
Mi w szpitalu (przy cp) to już z dłoni i z żyły przy nadgarstku pod kciukiem pobierali - miałam dwa wenflony i też już nie mieli skąd mi krwii na betę pobierać

Do góry