Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kciuki! Wierzę, że będzie okJa właśnie byłam na pobraniu krwi, teraz siedzę jak na szpilkach
Facet mi powiedział, ze zaczynają mi się robić zrosty i bedzie coraz trudniej pobierać krew ;(
Ah... nigdy o tym nie pomyślałam, że mogą być takie skutki oddawania krwii a oddałam w życiu tyle krwii bo jestem zasłużonym honorowym dawcą
A który masz dzień cyklu?ja miałam owulację poniedziałek/wtorek więc jeszcze tydzień nie minął ale mimo wszystko tyle czasu boli,bo jednak od poniedziałku od rana do dziśU mnie w tym miesiącu ból to był kosmos w sumie do teraz z mały przerwami boli.
Za 2 dni w planie okres, dziś 22dc To mój pierwszy tak bolesny cykl.A który masz dzień cyklu?ja miałam owulację poniedziałek/wtorek więc jeszcze tydzień nie minął ale mimo wszystko tyle czasu boli,bo jednak od poniedziałku od rana do dziś
Ja dzisiaj rano sikałam, 11 dpo, biało więc pewnie już nic z tegoKto nam został z testowania? Dawno sikańcow rano nie było
Nie wiedziałam nawetGratulacje!
Taaak to główny objaw, kichniecie i klucie w podbrzuszu![]()
11dpo to jeszcze wcześnie, szansa jeszcze jest, nie martw się na zapas, trzymam kciuki żebyś zobaczyła dwie kreskiJa dzisiaj rano sikałam, 11 dpo, biało więc pewnie już nic z tego
Mi w szpitalu (przy cp) to już z dłoni i z żyły przy nadgarstku pod kciukiem pobierali - miałam dwa wenflony i też już nie mieli skąd mi krwii na betę pobieraćKurła, mi też wczoraj Pani pielegniarka w klinice powiedziala, że robią mi się zrostya u mnie pobieranie krwi to zawsze masakra, np z lewej ręki praktycznie nigdy się nie udaje
![]()