reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Melduję, że jestem juz po wizycie. Pęcherzyk pękł, ciałko żółte jest, teraz wdrażam progesteron. Jeszcze mi Pani sprawdziła, że wypreparowanych plemników do IUI było 10 mln, nie bylo do nasienia żadnych uwag, wszystko spełnione i teraz czekać. Jakby nie wyszło to 2 IUI i stymulacja, bo teraz miałam na naturalnym cyklu. No zobaczymy czy coś z tego będzie 😊

Dziewczyny, a jeśli u mnie za niski progesteron to może dlatego była biochemiczna w styczniu i dalej do tej pory nic .. hmm
Jak to zbadać? Bo w sumie jeden wynik to chyba nic nie powie?

mam już dwójkę dzieci i ciążę książkowe
Ja zaczęłam brać miovelie i mi mega progesteron podskoczył, zawsze jak sprawdzałam miałam ok 15, a w tym cyklu 21,9. Może warto spróbować.

Edit. Ona fajnie wspiera owulację - poprawia jakość i dzięki temu ciałko żółte lepiej też pracuje - stąd może być lepszy progesteron - bo jakość owulacji jest lepsza.

reklama
Do góry