daariaa9
Fanka BB :)
@white_lotus możesz wpisać 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ps. Przechodziłam koło apteki i kupiłam test bo rano było czysto na papierze i bieliźnie. Siadam do robienia testu, wycieram się i jest@white_lotus możesz wpisać![]()
Wszystko spoko, witamina D tylko tak na granicy, ale cały czas supelmentujeZbadaj w 7, 9 i 11 dpo
A jak u Ciebie cukry, tarczyca, poziom witamin, amh?![]()
Też miałam niski progesteron przy Biochem.Dziewczyny, a jeśli u mnie za niski progesteron to może dlatego była biochemiczna w styczniu i dalej do tej pory nic .. hmm
Jak to zbadać? Bo w sumie jeden wynik to chyba nic nie powie?
mam już dwójkę dzieci i ciążę książkowe
Ja nawet nie wiem, bo nie badałamTeż miałam niski progesteron przy Biochem.
Robilam i bielsze nie będąTo może coś z tego cyklu będzie u ciebie? Testy nie robiłaś jeszcze ?
Ja zaczęłam brać miovelie i mi mega progesteron podskoczył, zawsze jak sprawdzałam miałam ok 15, a w tym cyklu 21,9. Może warto spróbować.Dziewczyny, a jeśli u mnie za niski progesteron to może dlatego była biochemiczna w styczniu i dalej do tej pory nic .. hmm
Jak to zbadać? Bo w sumie jeden wynik to chyba nic nie powie?
mam już dwójkę dzieci i ciążę książkowe
Ja dziś 7 dc, w sumie mogłabym testować 30 czerwcaKto nam został z testowania? Dawno sikańcow rano nie było