unikke1
Fanka BB :)
Żyły mam bardzo ładneA mają Ci ciężko np żyły znaleźć ? Bo wiem ,że od złego wkłucia albo źle opaski zaciśniętej tak się robi .

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Żyły mam bardzo ładneA mają Ci ciężko np żyły znaleźć ? Bo wiem ,że od złego wkłucia albo źle opaski zaciśniętej tak się robi .
Na to wygląda. Przebiła Ci się krew, krew poszła pod skórę po prostu się wylała i stąd ten siniak .Żyły mam bardzo ładnewidoczne bardzo. Ona po prostu się chyba źle wbiła.
Tak, ja nie mam problemów, ale raz jak mi w szpitalu chciała założyć wenflon i grzebała mi tak w tej ręce, że myślałam, że się zesram....I wtedy wyszedł mi właśnie taki krwiak bolesnyŻyły mam bardzo ładnewidoczne bardzo. Ona po prostu się chyba źle wbiła.
TakGratulacje, piękna kreseczka! Aż miło popatrzeć
U nas nawet 34
o to, to
Ile?ode mnie też najlepsze urodzinowe życzenia
@white_lotus Twój synek też dzisiai świętuje?![]()
Jeszcze nie wszystko przesadzone, dziewczyny tu miewały objawy okresowe a to ciąża była finalnieCześć dziewczyny, po krótkiej nieobecności. Ja dziś 6-7dpo objawy poowulacyjne ustąpiły także się nie nastawiam na nic... 6 lipca termin @ moze nawet na moje przyjść wcześniej, bo wtedy akurat zaczynam urlop i mam plany na majsterkowanie dziedzica na wyjeździe
Trzymam kciuki za dzisiejsze bety i wizyty a dla naszej słodkiej @loumarie samych cudowności![]()
Ja w sumie też nie mam żadnych objawów, 7dpo, oprócz czasami delikatnego kłucia jajnika po stronie która kluła mnie w owulacjęJeszcze nie wszystko przesadzone, dziewczyny tu miewały objawy okresowe a to ciąża była finalnie![]()
Cześć dziewczyny, po krótkiej nieobecności. Ja dziś 6-7dpo objawy poowulacyjne ustąpiły także się nie nastawiam na nic... 6 lipca termin @ moze nawet na moje przyjść wcześniej, bo wtedy akurat zaczynam urlop i mam plany na majsterkowanie dziedzica na wyjeździe
Trzymam kciuki za dzisiejsze bety i wizyty a dla naszej słodkiej @loumarie samych cudowności![]()