reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
To nie jest głupie, to normalne uczucie. Ja byłam wczoraj mocno zawiedziona, ale to tak strasznie, też prawie się popłakałam. Ciężko było mi się pogodzić z tym, że się nie udało, trudniej niż w marcu i kwietniu po biochemach. Dzisiaj mam już trochę bardziej spokojniejszą głowę. Okres zawsze jest takim dla mnie czasem spokojnej głowy, bez stresu przed testowaniem, bez ciągłego myślenia czy się udało czy nie. Odpoczywam po prostu.
4.07 mam wizytę u ginekologa by sprawdzić czy to co widział w macicy to mały polip czy to była pozostałość skrzepu po @.
Ja mam w tym cyklu tak samo. Nie wiem czemu byłam przekonana że teraz musi się udać.. chyba tak bardzo chciałam zobaczyć dwie kreski na urodziny 🫠 A tak ładnie w tym miesiącu było wszystko zgrane - owu i seksy. No cóż..
Wczoraj to dluuugo trawiłam. Zawsze iskierka nadziei się tli bo dziś 11 dpo, ale staram się myśleć dosyć racjonalnie - nie oszukujmy się jeśli byłoby coś na rzeczy już by się pokazało. Jutro nie testuję, przyjeżdża rodzina i nie chce się dołować.
Mocno myślę teraz co z kolejnym cyklem czy zrobić sobie przerwę czy jeszcze próbować. W lipcu mam też kontrolę u ginekologa więc może zaplanujemy już jakąś diagnostykę bardziej skierowaną na niepłodność.

A ja musze zapytać, gdzie Twój poprzedni piękny awatarek? 🥹
Nie żeby obecnemu czegoś brakowało!

A gdzie się na urlop wybieracie? 🥹
A już nie wiem jak tu ustawiać Ci powiem tą miniaturkę co chciałam małąMi.
Na urlop jeszcze nie przesądzone ostatecznie, w grę wchodzi Kreta Rodos. W weekend ostatecznie wykupimy pewnie. Ma być ciepło i dobre żarełko to moje życzenia, a mąż ma zadanie je spełnić więc szuka teraz top hotelu dla swojej księżniczki.
Jeszcze zanim urlop to w przyszłym tygodniu mam trzydniową delegację w Gdańsku.

My już po wizycie, Kajtek 5mm, serduszko bije. 🥹 Kontrola za dwa tygodnie, umówiłam się od razu na prenatalne dokładnie za miesiąc. Przestraszyłam się, że 5mm to za mało (dzisiaj 7+1), bo 5+6 miał 1,5mm, a wiem że zarodek rośnie milimetr na dzień. Ale Pani Doktor powiedziała, że tak jest od momentu uwodocznienia zarodka, a wtedy to była „kropka”, „przestrzeń mogąca odpowiadać zarodkowi”, jeszcze nie zarodek. Czy jestem uspokojona? Nie wiem. Myślę, że to nieosiągalne.
Aczkolwiek kamień z serca, że serduszko bije prawidłowo.
Fantastyczne wieści, ciocie się bardzo cieszą, zdrówka dla Kajtka.

Nie nie. Za ciążę bliźniaczą odpowiada wysoki progesteron 🙃
O widzisz, a mi coś kumpela mówiła że miała bardzo wysoka betę z bliźniakami.
Czat też cosmowi że może być wyzsza
Screenshot_20250627_173546_ChatGPT.jpg

reklama
Do góry