Eveline.eve
Fanka BB :)
Komisja juz czekaWow, cztery osoby z testowaniem dzisiaj, zamykają czerwiec.
I jak tam patyki drogie panie?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Komisja juz czekaWow, cztery osoby z testowaniem dzisiaj, zamykają czerwiec.
To tak samo jak u nasRaz dziennie to się nie dziwię, że ma dośćmój też nie miałby ochoty codziennie się seksić, ja tym bardziej
u nas najczęściej akurat seksy wypadają przed płodnymi i w trakcie płodnych, później po maratonie seksow w trakcie owulacji to już do okresu mamy dość hahaha
![]()
Nie no, nawet przy staraniach nie jest zalecany codzienny seksDziewczyny, jak często się seksicie? No kurde, ja mam ochotę a mój ,,nie ma owulacji raz dziennie wystarczy". No kurde...
@Miracle_96 pisała wczoraj, że okres.. @callina Wczoraj zdaje się testowała...Wow, cztery osoby z testowaniem dzisiaj, zamykają czerwiec.
testowałam dwa czy 3 dni temu, ale biało. Nie mam testów już, nie kupuje, nie testuje. Czekam na okres..@Miracle_96 pisała wczoraj, że okres.. @callina Wczoraj zdaje się testowała...
Z punktu widzenia starań więcej niż raz dziennie nie jest wskazane.Dziewczyny, jak często się seksicie? No kurde, ja mam ochotę a mój ,,nie ma owulacji raz dziennie wystarczy". No kurde...