reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
A właśnie,jestem pierwszy dzień po okresie i chyba w 3 DC robiłam sikańca FSH i jestem trochę posikana (jutro mam powtórzyć z pierwszego moczu, według zaleceń na opakowaniu) bo mam wrażenie,że wyszedł niby negatywny,bo testowa była jak półbladzioch ale sama jej obecność mnie trochę zaskoczyła.
Co mam zrobić,gdyby okazał się FSH sikany pozytywny?
Do rodzinnego? Do gina? Do endokrynologa? Zrobić jakieś badania krwii?
Ja szczerze to trochę w sikańce tego typu nie wierzę i chyba badania krwii byłyby bardziej racjonalne, prawda?

Załączniki

• 1000009944.jpg
    1000009944.jpg
    620,6 KB · Wyświetleń: 58
Dziołchy jadę właśnie upuścić krew 🙈
Nie wiem czy to jakaś felerna partia pinków, ale robię od wtorku testy żeby widzieć czy się ovitrelle wypłukuje no i dla mnie ciągle taka sama kreska ani nie jaśnieje ani nie ciemnieje 😔
Zastrzyk miałam pół ampułki w środę 18.06 i pół w dniu transferu czyli tydzień temu w poniedziałek, więc dziwne by było dla mnie żeby się utrzymywało to na takim samym poziomie i się nie wypłukiwało 😬 co myślicie?
Na zdjęciu ten pink na samym dole był z wczoraj z drugiego moczu, a paskowy facell z wczoraj z wieczora. Dzisiejszego testu nie ma na zdjęciu, ale kreska taka sama nadal.
Nie wiem już co o tym myśleć więc dla spokoju jadę na tą betę.

A właśnie,jestem pierwszy dzień po okresie i chyba w 3 DC robiłam sikańca FSH i jestem trochę posikana (jutro mam powtórzyć z pierwszego moczu, według zaleceń na opakowaniu) bo mam wrażenie,że wyszedł niby negatywny,bo testowa była jak półbladzioch ale sama jej obecność mnie trochę zaskoczyła.
Co mam zrobić,gdyby okazał się FSH sikany pozytywny?
Do rodzinnego? Do gina? Do endokrynologa? Zrobić jakieś badania krwii?
Ja szczerze to trochę w sikańce tego typu nie wierzę i chyba badania krwii byłyby bardziej racjonalne, prawda?
Mi też wyszedl taki 3dc. Ale jeszcze krwawilam, 5dc rano już miałam bardzo niewyraźna ta pierwsza kreseczkę. Nie nakręcają się. Nie ma co panikwlac, a jak coś to komplet z krwi i do gina.

Dziołchy jadę właśnie upuścić krew 🙈
Nie wiem czy to jakaś felerna partia pinków, ale robię od wtorku testy żeby widzieć czy się ovitrelle wypłukuje no i dla mnie ciągle taka sama kreska ani nie jaśnieje ani nie ciemnieje 😔
Zastrzyk miałam pół ampułki w środę 18.06 i pół w dniu transferu czyli tydzień temu w poniedziałek, więc dziwne by było dla mnie żeby się utrzymywało to na takim samym poziomie i się nie wypłukiwało 😬 co myślicie?
Na zdjęciu ten pink na samym dole był z wczoraj z drugiego moczu, a paskowy facell z wczoraj z wieczora. Dzisiejszego testu nie ma na zdjęciu, ale kreska taka sama nadal.
Nie wiem już co o tym myśleć więc dla spokoju jadę na tą betę.

Też uważam, że te kreski są takie same, nie bledną. 🤔

reklama
Do góry