LadyStrejser
Fanka BB :)
Mówiłam ,że powinna być pozycja "gościnnie" i
jako emotka

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi też wyszedl taki 3dc. Ale jeszcze krwawilam, 5dc rano już miałam bardzo niewyraźna ta pierwsza kreseczkę. Nie nakręcają się. Nie ma co panikwlac, a jak coś to komplet z krwi i do gina.A właśnie,jestem pierwszy dzień po okresie i chyba w 3 DC robiłam sikańca FSH i jestem trochę posikana (jutro mam powtórzyć z pierwszego moczu, według zaleceń na opakowaniu) bo mam wrażenie,że wyszedł niby negatywny,bo testowa była jak półbladzioch ale sama jej obecność mnie trochę zaskoczyła.
Co mam zrobić,gdyby okazał się FSH sikany pozytywny?
Do rodzinnego? Do gina? Do endokrynologa? Zrobić jakieś badania krwii?
Ja szczerze to trochę w sikańce tego typu nie wierzę i chyba badania krwii byłyby bardziej racjonalne, prawda?
Dziołchy jadę właśnie upuścić krew
Nie wiem czy to jakaś felerna partia pinków, ale robię od wtorku testy żeby widzieć czy się ovitrelle wypłukuje no i dla mnie ciągle taka sama kreska ani nie jaśnieje ani nie ciemnieje
Zastrzyk miałam pół ampułki w środę 18.06 i pół w dniu transferu czyli tydzień temu w poniedziałek, więc dziwne by było dla mnie żeby się utrzymywało to na takim samym poziomie i się nie wypłukiwałoco myślicie?
Na zdjęciu ten pink na samym dole był z wczoraj z drugiego moczu, a paskowy facell z wczoraj z wieczora. Dzisiejszego testu nie ma na zdjęciu, ale kreska taka sama nadal.
Nie wiem już co o tym myśleć więc dla spokoju jadę na tą betę.
@loumarie @kami1094 @sara.woj oczywiście jak nikt nie ma nic przeciwko to wpiszę was w gościnnie️ @LadyStrejser świetny pomysł z tym
![]()