niezapominajka876
Fanka BB :)
Sprawdzałaś w kalkulatorze?No niestety radość przedwczesna bo przyrost kiepski. Beta dzisiaj tylko 71![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sprawdzałaś w kalkulatorze?No niestety radość przedwczesna bo przyrost kiepski. Beta dzisiaj tylko 71![]()
No niestety radość przedwczesna bo przyrost kiepski. Beta dzisiaj tylko 71![]()
Sprawdzałaś w kalkulatorze?
Planujesz zrobić trzecią?
No ale co wyszło w kalkulatorze? Przecież przyrost w normieTak
Oczywiście, nawet korci mnie żeby iść już jutro i sprawdzić jako przyrost po 72 h
Poprzednio też pierwszy przyrost był słaby, a potem ruszył i był w normach więc nie chcę tracić jeszcze nadzei
Chciałam dzisiaj i w piątek zrobić w luxmedzie, bo tam chcę prowadzić ciążę, ale po dzisiejszym dniu jestem skołowana, że czas oczekiwania jest taki długi@sara.woj czytałam że robiłaś przyrost bety, pamiętaj żeby robić w tym samym miejscu betę a chyba zrobiłaś przyrost gdzieś indziej?
No ale co wyszło w kalkulatorze? Przecież przyrost w normiealbo ja coś źle liczę..
No właśnie...coś podupczylam, przykro miPrzyrost poniżej normy, 53% także coś źle liczysz![]()
Najlepiej robić w tym samym, bo wynik może nie być wiarygodny do porównaniaJa też przyrost robiłam w innym labie.