Patii26
Fanka BB :)
Nie wiem czemu, ale ja jakoś nie ufam testom jakieś innej nieznanej firmyNie to ze podpuszczam ale z tego sklepu wzięłam też ciążowe do testowCoś innego niż chujocienie pinki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem czemu, ale ja jakoś nie ufam testom jakieś innej nieznanej firmyNie to ze podpuszczam ale z tego sklepu wzięłam też ciążowe do testowCoś innego niż chujocienie pinki
Właśnie miałam pisać, ze typowa Grażyną jestem bo znalazłam tańszeO, nawet tańsze![]()
Nigdy w życiu, rzuciłam na to miejsce pracy klątwę by im (kierownictwu,właścicielowi i wszystkim co mi pod gorke robili) dopadls sprawiedliwość, podziałało![]()
Tak, ja wiem. Bardziej mnie interesuje jak liczą podstawę do macierzyńskiego. Czy biorą ostatnie 12 miesięcy nawet jeśli było l4 ciążowe, czy jakoś inaczej.Macierzyński to masz do wyboru, albo cały rok 80% wypłaty, albo przez pół roku 100% a kolejne pół roku 60%.
Ooo, to trochę moje rejony bo ja pochodze z UstroniaNo ja jestem z Cieszynaa ten ginekolog do którego pójdę pracuje w czeskim Cieszynie
![]()
Mi też zostało 7dni i też sobie dużo wkręcam7 dni do okresu i zaczyna się wkręcanie... a to kawa niesmakuje jak zawsze a to zapach nie ten, często siku a to coś kluje w dole brzucha. Zaczyna się wyszukiwanie objawów których nie ma... ale co poradzisz jak bardzo ich chcesz? Jeszcze sny... śniło mi się że urodziłam córkę i mąż się że mną kłócił że nie zgadza się na imię Marianna ani Adrianna i sam zadecyduje na drugi dzień![]()
Wydaje mi się że jeśli nawet coś tam by w tym brzuchu się działo to na tym etapie nie zaszkodzi,ją w pierwszą ciążę jak próbowałam zajść to zdarzało mi się nie raz wypić,teraz na ogół nie pije wogole alkoholu bo nie lubię nagle po ciąży tak mi się zmieniło że sam zapach mi przeszkadza,ale jeśli ktoś czasem lubi tak jak ja kiedyś żeby się odstresować i nie myśleć tyle to myślę że to przy staraniach żaden problemA ja mam inne pytanie. Jaki jest Wasz stosunek do alkoholu podczas starań? Odstawiłam alkohol ponad pół roku temu. Za każdym razem jak sobie pomyślę, że może tym razem wypiję z koleżankami drinka to zaraz mam przed oczami, że może akurat coś się dzieje dobrego w mojej macicy. Wtedy rezygnuję, żeby nie myśleć, że to przez alkohol nic się nie wydarzyło![]()
Ja mam do Ustronia niespełna godzinkę samochodemOoo, to trochę moje rejony bo ja pochodze z Ustronia![]()