reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Nigdy w życiu, rzuciłam na to miejsce pracy klątwę by im (kierownictwu,właścicielowi i wszystkim co mi pod gorke robili) dopadls sprawiedliwość, podziałało 😇

Jasne. Ale chodzi o to, że zgodnie z prawem można uznać takie wypowiedzenie za nieważne i mogłabyś tam ciągnąć L4 a później macierzyński, zakładając że umowa nie kończyła się sama w sobie przed 12tc

Więc po prostu w takiej sytuacji można wyjść na tym lepiej finansowo.

Edit. Po prostu założyłam, że o tym nie wiedziałaś bo napisałaś, że nie łapałaś się na przedłużenie przez wypowiedzenie

Dotarła paczka 😍

Załączniki

• 20250603_195333.jpg
    20250603_195333.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 40
7 dni do okresu i zaczyna się wkręcanie... a to kawa niesmakuje jak zawsze a to zapach nie ten, często siku a to coś kluje w dole brzucha. Zaczyna się wyszukiwanie objawów których nie ma... ale co poradzisz jak bardzo ich chcesz? Jeszcze sny... śniło mi się że urodziłam córkę i mąż się że mną kłócił że nie zgadza się na imię Marianna ani Adrianna i sam zadecyduje na drugi dzień 😶
Mi też zostało 7dni i też sobie dużo wkręcam 🙈 człowiek tak bardzo chcę że chyba na siłę doszukuję się jakichkolwiek objawów żeby mieć chociaż nadzieję...

A ja mam inne pytanie. Jaki jest Wasz stosunek do alkoholu podczas starań? Odstawiłam alkohol ponad pół roku temu. Za każdym razem jak sobie pomyślę, że może tym razem wypiję z koleżankami drinka to zaraz mam przed oczami, że może akurat coś się dzieje dobrego w mojej macicy. Wtedy rezygnuję, żeby nie myśleć, że to przez alkohol nic się nie wydarzyło :p
Wydaje mi się że jeśli nawet coś tam by w tym brzuchu się działo to na tym etapie nie zaszkodzi,ją w pierwszą ciążę jak próbowałam zajść to zdarzało mi się nie raz wypić,teraz na ogół nie pije wogole alkoholu bo nie lubię nagle po ciąży tak mi się zmieniło że sam zapach mi przeszkadza,ale jeśli ktoś czasem lubi tak jak ja kiedyś żeby się odstresować i nie myśleć tyle to myślę że to przy staraniach żaden problem

reklama
Hejka, witam się w czerwcu 😃 dla mnie to miesiąc naszej- mojej i męża żałoby, bo na 16 czerwca zeszłego roku miałam termin porodu naszego synka 😔 ostatnimi czasy dużo się działo, więc nie było mnie tutaj. Testuję codziennie, rezultat jak co miesiąc- jedna krecha. Okres powinien się pojawić do końca tyg max 😬 zaczynam nadrabiać, bo szalejecie z tymi stronami 🤣

Do góry