reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Czyzby powoli się jednak coś ruszyło, czyżby kolejny pasek już miał pokazać pik? Już trudno, lecę na tych paskach bo to chyba jednak dziś będzie. Jak sadzicie? Jak dobrze, że wczoraj dzialalismy, ale dajcie spokój, jak tyle osób w domu to czułam się jakbym miała zaraz mieć publiczność. Jak myszy pod kołderką, cichutko, każde skrzypniecie słyszałam. A dajcie żyć. Jeśli znajdę w ciążę to będzie mały konspirator.

Załączniki

• IMG_20250604_065056235.jpg
    IMG_20250604_065056235.jpg
    3,6 MB · Wyświetleń: 41
Hejo! Dziś 13dc, jedna apka pokazuje, że dziś owulacja, druga, że wczoraj, trzecia, że jutro. Paski zdobie ale coś nie czuje, że się wybarwi... Mój po smaku stwierdza, że to jeszcze nie teraz... -nie wiem co on za smakosz ale ok. Na wszelki wypadek podziałanie...
Ale po smaku z dołu nie jest wstanie stwierdzić czy była owulacja lub czy będzie
Tylko i wyłącznie monitoring u ginekologa

Czyzby powoli się jednak coś ruszyło, czyżby kolejny pasek już miał pokazać pik? Już trudno, lecę na tych paskach bo to chyba jednak dziś będzie. Jak sadzicie? Jak dobrze, że wczoraj dzialalismy, ale dajcie spokój, jak tyle osób w domu to czułam się jakbym miała zaraz mieć publiczność. Jak myszy pod kołderką, cichutko, każde skrzypniecie słyszałam. A dajcie żyć. Jeśli znajdę w ciążę to będzie mały konspirator.
Miej na uwadze, że one mogą nie pokazać piku..u mnie nie wychwycilam, a w tym czasie robiłam 3 razy dziennie.

reklama
Do góry