To mi się deczko z wiekiem zmieniło, teraz się jaram bo maj to była jakaś porazka, ale jeszcze parę dni upału i zejdę do piwnicyMarzy mi sie juz 28 stopni a i wzwyz. Dla mnie ukrop moze byc caly rok.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To mi się deczko z wiekiem zmieniło, teraz się jaram bo maj to była jakaś porazka, ale jeszcze parę dni upału i zejdę do piwnicyMarzy mi sie juz 28 stopni a i wzwyz. Dla mnie ukrop moze byc caly rok.
Oczywiście, czekam na wynik
Bo my tu trzymamy kciuki. Baaaardzo ściskamyOczywiście, czekam na wynik![]()
Ilu dniowe masz cykle? U mnie po zakończeniu okresu jest śluz niepłodny w znacznej ilości, po czym zanika totalnie - jest sucho, a dopiero przed samą owulacją pojawia się płodny.
To co nie gadasz! Trzymam kciuki!Oczywiście, czekam na wynik![]()
Dziękuję!Bo my tu trzymamy kciuki. Baaaardzo ściskamy![]()
A jak się nazywa? Bo chyba u mnie w pracy ktoś też o nim wspominał.No mój gin który mi prowadził ciążę to ma wizytę teraz za 400 zł... W 2020 roku jak byłam w pierwszej ciąży to wizyta była 150 zł. Także teraz to są duże pieniądze. Plus badania krwi itp.
Ale teraz w piątek idę do bardzo dobrego ginekologa do Czech, jest Polakiem, szwagierka prowadziła u niego 3 ciąże. Wyjdzie mnie to taniej w koronach czeskich niz u nas. I zobaczymy co on mi powie na te dwa biochemy.
Świat jest mały ;DTak, palma na plamie, dokładnie Gliwice![]()