Patii26
Fanka BB :)
Ja wpisuje się na ok.10 dpo.Dziewczyny a wy wpisujecie się na testowanie na 1 dzień miesiączki czy może np. na mniej więcej 10 dpo?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wpisuje się na ok.10 dpo.Dziewczyny a wy wpisujecie się na testowanie na 1 dzień miesiączki czy może np. na mniej więcej 10 dpo?
Ja się wpisałam na 11dpo, ale to się może zmienić jak orzyjdzue owu, narqzie ja wyliczyłam tak jak teraz była.Dziewczyny a wy wpisujecie się na testowanie na 1 dzień miesiączki czy może np. na mniej więcej 10 dpo?
Dziewczyny a wy wpisujecie się na testowanie na 1 dzień miesiączki czy może np. na mniej więcej 10 dpo?
Witamy w naszym gronieHej
Mogę dołączyć ?
Staram się z mężem o nasze wspólne dziecko od lipca 24 po odstawieniu krążka hormonalnego wyszło wiele problemów. Pierwszy cykl trwał 42dni, kolejny już sam się nie skończył okres wywołany w listopadzie duphastonem. Kolejny po 13 dniach w grudniu zapisano mi duphaston na regulację cyklu ja cały czas czułam że coś jest nie tak bo mam 2 synów z poprzedniego związku i nie miałam problemów z cyklami ani zajściem w ciążę. W styczniu trafiłam na ginekologa endokrynologa który wysłał mnie do szpitala na panel hormonalny gdzie wyszło że mam PCOS z Amh 16,9 dodatkowo hipoglikemię reaktywna i za wysoka tarczyce dostałam letrox. Mimo że problem został wykryty lekarka nic nie robiła żeby nam pomóc zajść w ciążę. Mąż w styczniu robił badania nasienia wyszły słabo Adrolog z kliniki leczenia niepłodności zalecił suple i kazał nam przyjść razem na wizytę. W lutym zaczęła się nasza przygoda z kliniką i decyzja o stymulacji. Pierwsza okazała się szczęśliwa ale nie na długo bo kolejny pomiar bety wykazał za mały przyrost ciąża biochemiczna. W kolejnym cyklu była pauza przy staraniach bo miałam za dużo pęcherzyków, teraz aktualnie jestem 3dpo i liczę że to będzie szczęśliwy cyklproszę o zapisanie na 8.06
Nie zapomnijmy dodać ze jest też bardzo wesoło i dużo śmiechuWitamy w naszym groniemamy tutaj bardzo miło i duuuzo wsparcia od każdej
nie zasiedź się tu za długo, tylko zmykaj na mamuśki, tak jak każda z nas
![]()