white_lotus
Fanka BB :)
Juz. Musialo mi umknac, przepraszam.Może mnie ktoś wpisać na testowanie na 10?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juz. Musialo mi umknac, przepraszam.Może mnie ktoś wpisać na testowanie na 10?
Ja do końca życia będę dziękować przyjaciółce za pomoc w toalecie przy tak dużej sukience i akcji okresJa to najpierw chciałam płakać, ale potem zaczęłam się wydzierać, że niech mnie jeszcze piorun z nieba pierdolnie i będzie komplet.![]()
Oo piona..u mnie przytyć to cud nad Wisłą..Az zdjelam okulary zeby zobaczyc z bliska czy to ja pisalam. Caaaale zycie jak patyk. Mega kompleksy. Jak chlopak zostawil to slyszalam, ze zaden na kosci nie poleci. Teraz patrze na ta dziewczyne… Trojka dzieci, nadwaga, zaniedbana, alkohol, brak jedynki (zeba). Zarlam tabletki na apetyt. Przytylam z 48 do 55, pozniej do 63. Z 63 wrocilam do 54 i tak bylo dlugo. W pierwszej ciazy na plusie ponad 20 kg. Zjechalam moment do 54 i z taka waga startowalam z druga ciaza. I tutaj przytylam mniej bo chyba najwiecej wazylam 68. I stanelam na 60. Za Chiny nie chce waga leciec w dol.
No hej sąsiadkoJa ja Poznań a dokładnie z pod poznania![]()
Ja do końca życia będę dziękować przyjaciółce za pomoc w toalecie przy tak dużej sukience i akcji okres![]()
Noc poślubna po prostu byla wymarzonąU mnie mąż sukienkę trzymał w toalecie.![]()
o a mi się schudło mimo że nic nie robię, w sumie nie zauważyłabym tego ale kilka osób już mi się pytało co robię że chudnęJa mam ostatnio tendencje do tycia
Mogę zacząć jeść dopiero od obiadu bez śniadania ogólnie a i tak tyje.
Tyle,że po obiedzie dopiero zaczyna się wyjadanie![]()
Noc poślubna po prostu byla wymarzoną![]()
U nas w ogole hotel się nie popisał bo dostaliśmy osobne łóżkaU mnie się skończyło wesele o 5, o 10 już śniadanie było, więc na zasadzie - trzeba spać, żeby rano wstać. Męża odcięło jak tylko głową poduszki dotknął.Więc czy z morzem czerwonym czy bez... warunków nie było.
![]()