reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

reklama
Ja dziś 5dc jeszcze 🐒 się nie skończyła dobrze, ale no jak przyszła paczka z Amazon to trzeba otworzyć i wypróbować 😂 i wyszło mi coś takiego. Ostatnio taką wartość miałam w 11dc. Chyba jednak będę sikała teraz codziennie 😂 (a chciałam czekać do 10dc) baaaardzo by mi pasowało, gdyby owulacja przyszła szybciej 3/4dni

Załączniki

• IMG_8802.jpeg
    IMG_8802.jpeg
    41,3 KB · Wyświetleń: 48
U mnie się skończyło wesele o 5, o 10 już śniadanie było, więc na zasadzie - trzeba spać, żeby rano wstać. Męża odcięło jak tylko głową poduszki dotknął. 🤣 Więc czy z morzem czerwonym czy bez... warunków nie było. 🤣
@white_lotus przejrzałam Ci posty w porównaniu z pierwszą stroną i do uzupełnienia będzie: @callina 🐵 i dodatkowe testowanie 30.06. @kaska1 🐵 no i ❤️ dla naszej @kami1094 .
Miałam akurat chwilę w robocie 🤣🤣🤣 a i nie wiem czy @Paula. sz jest gdzieś dopisana
Edit: widzę ławeczka.
Mi można okres wpisac .
Mam nadzieję że będę testować 30 więc zamykam miesiąc

reklama
Do góry