reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Dobra, dzwonię do mojego, niech rusza dupę z tej delegacji i do domu wraca, jest robota do zrobienia.

Załączniki

• IMG_20250604_191724658.jpg
    IMG_20250604_191724658.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 77
reklama
To jest bardzo ładna data!
U mnie z daty miesiączki i owu teraz wychodzi raptem 27 luty. 😠
Nie może tak być, bo 27 dzień miesiąca to moja data urodzin i będzie się pierdzielić w rodzinie i mi życzenia będą w lutym zaraz składać a dziecku w czerwcu. 🤣
Spoko, ja mam 26.03 urodziny a córka 25.03 i teraz nagle większość się myli i nie pamiętają która z nas ma pierwsza urodziny 😂

A ja nie wierzę w te noce poślubne, że para młoda, która może się kochać każdego dnia to po całym dniu i nocy wyrąbana przygotowaniami, tańcami, stresem jeszcze ma siły na poślubne bzykanko 🤣 my byśmy padnięcia poszli do wyra spać 😅
Jakiego wyra, mój pierwszy ślub z pompą był, rano padliśmy na materacu bo przecież co lepsze oddane dla gości;o a buty z nóg to myślałam, że mi czołgiem będą odrywac. Gdzie tam były siły ani nawet myśli na coś więcej. Drugi ślub już zrobię kameralnie. Swoją drogą planuje być w ciąży więc szybkie dwa podpisy, obiadek i jedziemy na wakacje!!!

reklama
Do góry