niecierpliwamatka
Zaangażowana w BB
11dc owulaki dalej bialutkie... Kurde nie powinno się cokolwiek już tam pojawić? Jakiś cień?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
11dc owulaki dalej bialutkie... Kurde nie powinno się cokolwiek już tam pojawić? Jakiś cień?
Reguluje mi miesiączki.
Tak jak moje podwozie go uwielbia, tak żołądek nienawidzi.![]()
Laski, ja generalnie mam świadomość jakim jestem wrzodem na tyłku. Mam wyrzuty sumienia, że tak truję. Jakby co to piszcie mi nr telefonu - będę wysyłać Wam bliki za szkodliwe warunki, które tu stwarzam!
No i mówiłam to już nie raz, ale niech to wybrzmi po raz pierwszy w czerwcu - JESTEŚCIE NAJLEPSZE!![]()
A to ja się dziwiłam co ja tak szpetnie napisałam do @marietta2112 i jakieś niestworzone rzeczy wpisywałamTak, jest dzisiaj jakaś lipa z forum![]()
Jesli po 48h będziesz mieć dobry przyrost to przed miesiączka będziesz mieć większą betę niż ja po terminieTak, termin @ 04,06. Obyście miały rację!
Teraz robiłam i nic. Dalej nic. Może będzie cykl bez jaja... Nie wiem sama.
W tamtym cyklu już miałam blady pasek od 8dc, z dnia na dzień ciemniejący a tuui...Faktycznie biały.![]()