reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Wybaczcie, że tyle pisze ale nie mam z kim pogadać o staraniach. Facet to facet a reszty świata narazie nie wtajemniczam, wystarczy mi : o... a kiedy Wy? No przecież starsza na 11lat, na co czekasz? Bla-bla...albo w trakcie ciężkiego i długiego rozwodu teksty typu: no a jakbyście sobie zrobili bobaska .. no jak ch. Przecież rozwodzilam się dla zabawy i z nudowm... Eh...nieważne... Kijowe te testy, ale brakowało mi do darmowej przesyłki i trudno, teraz to już muszę je zuzyc... Ale nieważne( laski, czy to kreska czy ja mam omamy, czyżby za kilka dni owulacja?)
Coś jest, ale wygląda jakby na zalany. ;-)
Poza tym, jesteśmy tu od tego, żeby słuchać się nawzajem :-) - nie przepraszaj, że tyle piszesz, bo po to jest to miejsce. Damy radę! Wszystkie! 💪😎

Ostatnia edycja:
reklama
7 dni do okresu i zaczyna się wkręcanie... a to kawa niesmakuje jak zawsze a to zapach nie ten, często siku a to coś kluje w dole brzucha. Zaczyna się wyszukiwanie objawów których nie ma... ale co poradzisz jak bardzo ich chcesz? Jeszcze sny... śniło mi się że urodziłam córkę i mąż się że mną kłócił że nie zgadza się na imię Marianna ani Adrianna i sam zadecyduje na drugi dzień 😶
A SKĄD PEWNOŚĆ, ŻE NIE MA? ;-) Ja też się doszukuję, zapisuję wszystko, a potem stwierdzam, że na pewno to sobie wmawiam. Ale później myślę sobie, że jednak nie jestem kretynką i skoro coś czuję no to czuję. :D To wszystko jest tak delikatne, że nie-staraczki w życiu Warszawy nie zwróciłyby na to uwagi, ale ja w te objawy wierzę, że one są. Największa zagwozdka tylko czy są wczesnociążowe czy progesteronowe. TYLKO TYCH PIERWSZYCH NAM ŻYCZĘ! 💜💖💕

A ja chciałam Wam powiedzieć, że pierwszy raz w życiu zezgonowałam wczoraj przed godziną 20. 😂 Jakoś tak próbowałam otworzyć chociaż jedno oko jak mąż przyszedł do domu, ale kompletnie mi się nie udało. Dzisiaj też się czuję nieprzytomna, jeszcze ta szarówka na dworze na dobicie 😀

A ja chciałam Wam powiedzieć, że pierwszy raz w życiu zezgonowałam wczoraj przed godziną 20. 😂 Jakoś tak próbowałam otworzyć chociaż jedno oko jak mąż przyszedł do domu, ale kompletnie mi się nie udało. Dzisiaj też się czuję nieprzytomna, jeszcze ta szarówka na dworze na dobicie 😀
Mam w ostatnie dni to samo, zasypiam szybko tylko później niestety budzę sie w środku nocy i nie mogę zasnąć. A później rano znowu jestem nieprzytomna 🥲

reklama
Do góry