Eveline.eve
Fanka BB :)
Segzy dla przyjemnościJesteśmy na tym samym etapie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Segzy dla przyjemnościJesteśmy na tym samym etapie![]()
Ile dpo? ;-) weź przypomnijTak mnie brzuch boli jak autentycznie na okrespracuje zdalnie i biegam co chwilę na siku a mąż na kanapie leży i pyta co ja tak posikuje co 5 min. Od owulacji non stop bol brzucha na dole, nie chce się nakrecać a jednocześnie mam nadzieję
![]()
Coś wczesnie jak na okres 11 dpo?A ja dostałam brązowego plamienia, chyba okres się rozkręcaTylko trochę za wcześnie i biorę duphaston... 24.05 byłam na monitoringu i było świeżo po owulacji, był płyn w zatoce. Ehh, niby człowiek wiedział, ale jednak miał nadzieję
![]()
Te hirien tu miało już kilka dziewczyn i one właśnie takie do dupy były. Mi z domowego laboratorium zawsze pokazują prawidłowe kreski, widać różnicę z dnia na dzień po kreskach.Zobacz załącznik 1706074 Testy owulacyjne z jednego moczu , ten na górze z horien a na dole domowe laboratorium, mega różnica![]()
Dzisiaj 6dpoIle dpo? ;-) weź przypomnij
Kurde za dużo mi się wydawało, ja to mam nadzieję, że nie zużyje wszystkich tylko te 10np w tym cyklu i elo później tylko ciążoweA nie 50 owu 20 hcg?![]()
Ta 10...ja też myślałam że 30 to dużoKurde za dużo mi się wydawało, ja to mam nadzieję, że nie zużyje wszystkich tylko te 10np w tym cyklu i elo później tylko ciążowe![]()