reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Ale jeśli sie jest w ciąży to wypowiedzenie umowy szef powinien cofnąć... jeśli w dniu wypowiedzenia nie wiedziało się o ciąży. Koleżanka moją tak miała która ze mną pracowała,złożyła wypowiedzenie a na okresie wypowiedzenia dowiedziała się o ciąży i musieli jej cofnąć to wypowiedzenie

Dokładnie, dlatego ja też zwróciłam na to uwagę, żeby inne dziewczyny w takiej sytuacji wiedziały że mogą być przywrócone - nadal być na L4 (więc nie mieć kontaktu z niefajnym pracodawcą), ale jeżeli mają umowę powyżej 12tc to zyskują macierzyński. Według mnie lepiej mieć nawet te X groszy i 1800zł, niż samo 1800zł

reklama
Ja też jestem z miasta słynącego z palm!
Ale w sumie to tylko takiej jednej sztucznej. 😜
Łeee ja mam dużo prawdziwych 😆
gf-1URy-LipM-GL1o_palmy-w-gliwicach-994x828.jpg

Dziewczyny troszkę się zmartwiłam dziś 8 dpo i dziś z biegiem dnia zanikł mi śluz teraz odczuwam całkowitą suchość czy to zły zwiastun :/?
Ilu dniowe masz cykle? U mnie po zakończeniu okresu jest śluz niepłodny w znacznej ilości, po czym zanika totalnie - jest sucho, a dopiero przed samą owulacją pojawia się płodny.

reklama
No mam. Mam .. cierpliwość to mój ostatni atut. Mój szef uwielbia we mnie to że ja rozwiązuje problemy zanim on się o nich dowie;p ale w domowych sprawach to jest dramat. Chyba zacznę robić na szydelku;p
Widzę podobieństwo względem siebie, ale uważam, że ch*uj by mnie strzelił zanim bym coś na tym szydełku wydziergała 😂😂😂

Do góry